9523
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 17 januari 2017
Cabaret
vrijdag 20 januari 2017
Ellen Dikker
Buitenspel
UITVERKOCHT
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
In haar vijfde soloshow ‘Buitenspel’ vraagt Ellen zich af wanneer je succesvol bent. Als je in een dikke auto rijdt? Als je in een groot huis woont? Als je veel facebookvrienden hebt? Als je op televisie komt? Als je kinderen hoogbegaafd zijn? Iedereen wil meetellen. Gaat voor de hoofdprijs. Omdat je denkt dat het erin zit. Maar waarom komt het er dan niet uit? Waarom lijk je buitenspel te staan? En is dat erg?
Muzikaal Cabaret
zaterdag 21 januari 2017
Lucky Fonz III
Superlekker
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
“Neurose, geur en maneschijn” groeide uit tot een one-man-show die het publiek deed lachen, nadenken en uiteindelijk ontroeren. Het leidde zelfs tot Lucky’s meeste recente album, ‘In je nakie’, dat met veel enthousiasme werd ontvangen. Liedjes als ‘Linde met een E’ en ‘Zeilmeisje’ ontpopten zich tot regelrechte hits, en het succes van het album werd bezegeld door boekingen op festivals als Pinkpop.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 17 januari 2017
Una Giornata Particolare,1977
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,00 filmpje
Na de SIXTIES komen de SEVENTIES naar het Gorcums Museum. Jaren waarin de verschillende stijlen en stromingen meer contrasteerden dan ooit! In het kader van deze tentoonstelling nogmaals een film uit deze tijd. 8 Mei 1939, heel Rome loopt uit voor de historische ontmoeting tussen Hitler en Mussolini. Voor wie er niet bij kan zijn, wordt het verslag door de hele stad uitgezonden. Antonietta blijft alleen thuis, haar man en kinderen gaan allemaal
Aantal:   
Muzikaal Cabaret
vrijdag 27 januari 2017
Jan van Maanen
Voor Alles
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Jan van Maanen, winnaar van de Wim Sonneveldprijs, door kenners en pers uitgeroepen tot ‘uitvinder van het Retro-Cabaret’ en ‘erfgenaam van De Grote Drie’, zingt gul, speelt rijk en ruig en zal u laten lachen om niets (of: alles). Hij trekt zich daarbij weinig aan van de zogenaamde tijdgeest, doet alles in zijn eigen tempo want, zo zegt hij: ‘Ik ben de tijd, u, wij zijn en maken de tijd’.
Aantal:   
Stand-up
zaterdag 28 januari 2017
Emiel van der Logt
Stop met Huilen
Nog 4 kaarten beschikbaar
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Aanstormend cabarettalent Emiel van der Logt heeft na de finalistentournee van Cameretten 2014 de smaak van het theater te pakken! In het nieuwe seizoen staat hij met zijn eerste avondvullende voorstelling Stop met Huilen in de Nederlandse theaters. Emiel maakt stand-up comedy zoals het bedoeld is: zo veel mogelijk grappen!
Aantal: