3194
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemvrijdag 26 augustus 2016
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemvrijdag 26 augustus 2016
Cabaret
vrijdag 9 september 2016
Andr Manuel
De Onzen
UITVERKOCHT
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Andr Manuel gaat in zijn 632ste programma De Onzen op zijn eigen compromisloze wijze op zoek naar geluk. Wars van ambitie maar toch. Als Trump de volgende president van de Verenigde Staten van Amerika wil worden, dan maakt Manuel dit programma. De Onzen. Het 632ste programma van de zogenaamde Andr Manuel. In deze anderhalf uur durende parodie op een voorstelling gaat Manuel op zoek naar geluk.
Cabaret
zaterdag 10 september 2016
Martijn Koning
Koning van de Lach
Nog 2 kaarten beschikbaar
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Martijn Koning doet het op zijn manier. Zeg tegen hem rechts en hij gaat links. Heeft hij net een nieuw theaterprogramma gemaakt, wil hij het liefst meteen door met iets nieuws. Titels vindt hij onzin. Ik kom gewoon langs. En doe sowieso iedere avond iets anders. Ik probeer wel eens een rode draad in mijn voorstelling te doen, maar dat kan ik helemaal niet. Zodra ik er probeer een lijntje in te verwerken, wordt het ongeloofwaardig.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
zaterdag 3 september 2016
The Boat that Rocked
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 7,00 filmpje
--STEEGFILM-- Deze film zal buiten, in de steeg, vertoond worden (bij slecht weer zal er uitgeweken worden naar binnen) LET OP AFWIJKENDE AANVANGSTIJD In 1966 was op de BBC slechts 2 uur per week rock n roll muziek te horen. Een groep DJs bracht daar verandering in. Met Radio Rock slingerden zij vanaf een piratenschip in de Noordzee 24 uur per dag, 7 dagen per week rock n roll en pop muziek de ether in. Binnen een mum van tijd groeide de illegale piratenzender uit tot een fenomeen waar maar liefst 25 miljoen mensen, meer dan de helft van de Engelse bevolking, dagelijks naar luisterden. Jong en oud, vrouwen en mannen. De zender bracht een muzikale revolutie teweeg en de DJs groeiden uit tot ongekende helden en sekssymbolen. Vanaf het moment dat de regering alles op alles zette om dit verderfelijke station uit de ether te halen, groeide hun populariteit uit tot ongekende hoogte.
Aantal:   
Muzikaal Cabaret
vrijdag 16 september 2016
Nathalie Baartman
Voest!
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Opnieuw is er geen ontkomen aan bij Nathalie Baartman: ze komt op en grijpt je beet. Ze sleept je met een vet Twents accent en met paniek in de ogen, waarmee ze haar naviteit prachtig aandikt, haar universum binnen. Een merkwaardig universum, dat mag duidelijk zijn. Zij neemt zaken waar die van haar theaterprogrammas steeds intrigerende trips maken. Voest: een vurige voorstelling van een ontembare vrouw op vredesdrift.
Aantal:   
Stand-up
vrijdag 23 september 2016
Jeroen Leenders
Wildeman
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Jeroen is een van de weinige comedians uit Vlaanderen die pure stand-up comedy brengt. De moppen, one-liners en pointes vliegen je daarbij om de oren. Een brave rode draad die de voorstelling inleidt en afsluit moet je niet verwachten. Hetzelfde geldt voor excuses.Het enige wat steeds hetzelfde is bij Jeroen Leenders, is dat geen enkele show dezelfde is.
Aantal: