4661
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemmaandag 26 september 2016
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemmaandag 26 september 2016
Muziek
vrijdag 30 september 2016
Gerard Alderliefste
Dubbel leven
Nog 5 kaarten beschikbaar
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Gerard Alderliefste heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts. In het andere is hij muzikant. Al meer dan twintig jaar leeft hij met twee gezichten. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee. Heeft hij nu een gespleten persoonlijkheid? Nee, dat ook weer niet. En dat laat hij zien in zijn eerste soloprogramma, waarin beide werelden samen komen. Want is de passie van de muzikant niet bijna dezelfde als de zucht van een verslaafde?
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 1 oktober 2016
Patrick Nederkoorn
Het komt nu wel heel dichtbij
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Patrick Nederkoorn studeerde aan de Koningstheateracademie in 's-Hertogenbosch. Hij is columnist voor ‘Met het Oog op Morgen’ en verbonden aan het cabaretteam van ‘Spijkers met Koppen’. Samen met Oscar Kocken speelde hij op verschillende theaterfestivals met de voorstelling ‘Zomaargasten’. “Wie met zoveel lef en overtuiging op het podium gaat staan, verdient een groot applaus” aldus cabaret.nl
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 27 september 2016
The Horses and Men (2013)
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,00 filmpje
Kolbeinn houdt van Solveig en Solveig houdt van Kolbeinn. Maar Kolbeinn is verliefd op zijn dierbaarste bezit, de merrie Grana en Grana is op haar beurt weer geobsedeerd door de hengst Brunn. De lente komt eraan...
Aantal:   
Cabaret
zondag 2 oktober 2016
Binnenskamers v1
Huiskamerfestival
Aanvang: 13:00u | Prijs: € 25,00
Voor de tweede maal het huiskamerfestival Binnenskamers. Vier acts geven een korte impressie van wat ze het komend seizoen in de theaters laten zien, of een bloemlezing uit hun rijke oeuvre van de afgelopen jaren. U gaat een reis maken langs diverse huiskamers in de binnenstad. Selectie 1 bestaat uit: Isabel Nolte, Omar Ahaddaf, Beperkt Houdbaar en Izak Boom.
Aantal:   
Cabaret
zondag 2 oktober 2016
Binnenskamers v2
Huiskamerfestival
Aanvang: 13:01u | Prijs: € 25,00
Voor de tweede maal het huiskamerfestival Binnenskamers. Vier acts geven een korte impressie van wat ze het komend seizoen in de theaters laten zien, of een bloemlezing uit hun rijke oeuvre van de afgelopen jaren. U gaat een reis maken langs diverse huiskamers in de binnenstad. Selectie 2 bestaat uit: Anouk Dorfmann & Johan Hoogeboom, Rik Hoogendoorn, Lankmoed en Mystery Guest. (Selectie 2 is rolstoel toegankelijk).
Aantal: