6066
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 25 oktober 2016
Cabaret
vrijdag 28 oktober 2016
Mark van de Veerdonk
Kaaskleum
Nog 2 kaarten beschikbaar
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
In Kaaskleum gaat de Brabantse cabaretier op zoek naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. De rest mag, wat hem betreft, gerust met de aanstaande zondvloed mee. Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid dan.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 29 oktober 2016
Sjaak Bral
Vaarwel 2016
Nog 1 kaart beschikbaar
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Sjaak Bral, de meester van het actuele cabaret, verzorgt al twintig jaar non-stop achter elkaar zijn oudejaarsconference in de Nederlandse theaters. Een oudejaarsconference is een fantastische happening. Een afgebakende periode, een moment van bezinning, nog n keer omkijken naar wat er goed en slecht ging. Daar gaat een helende werking van uit, aldus Sjaak. Het jaar 2016 - met een lach, een snik en een moraal.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 25 oktober 2016
Spotlight (2015)
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,00 filmpje
Het waargebeurde verhaal van het spotlight team van de krant The Boston Globe. De oudste continu werkende onderzoekseenheid van een krant in de Verenigde Staten onthulde een grootschalig schandaal van kindermisbruik in de Katholieke Kerk. Voor hun berichtgeving omtrent deze zaak ontving The Boston Globe in 2003 de Pulitzer prijs.
Aantal:   
Kleinkunst
vrijdag 4 november 2016
Kleinkunst Festival
Finalistentournee
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Na drie intensieve selectierondes, de halve finales n de finale is de winnaar van de Sonneveldprijs 2016 bekend. De drie finalisten toeren van september tot en met december met hun zelfgeschreven programmas langs de theaters in Nederland. Zo maken zij (letterlijk en figuurlijk) de kilometers die nodig zijn voor een permanente plaats in het vak. En daarbij worden ze gecoacht door professionele regisseurs en theatermakers.
Aantal:   
Muziek
zaterdag 5 november 2016
Bender
Broos
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Vrolijk en ontroerend. Uitbundig en melancholiek. Het lijken uitersten, maar de muzikanten van Bender weten ze moeiteloos te verenigen in het nieuwe liedjesprogramma BROOS. BROOS is een ode aan de kwetsbaarheid die in het bestaan besloten ligt. Een muzikale voorstelling met Nederlandstalige chansons over het kleine geluk, waarover je je elke dag kunt verwonderen en het grote drama dat onvermijdelijk dreigt.
Aantal: