10787
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemvrijdag 24 februari 2017
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemvrijdag 24 februari 2017
Muzikaal Cabaret
vrijdag 24 februari 2017
Matroesjka
Brainwash
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
In Brainwash duiken Lisa Loeb en Janneke Rinzema in de diepste krochten van het menselijk brein. Op zoek naar de imperfecties n de pareltjes wagen ze zich aan onderwerpen waar zelfs de meest doorgewinterde cabaretier zijn vingers niet aan durft te branden. Met rauwe humor, vlijmscherpe sketches en knotsgekke personages belichten ze de actualiteit. Brainwash is een voorstelling vol spetterend samenspel, prachtige liedjes en keiharde grappen.
Stand-up
zaterdag 25 februari 2017
Marlon Kicken
BaKo
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Cabaretier Marlon Kicken staat bekend om zijn zelfspot, herkenbare verhalen en improvisatietalent. Hij werd geboren in Willemstad op Curaao, maar groeide op in Aarle-Rixtel in Zuid-Brabant. In 2009 werd hij bekroond met zowel de jury- als publieksprijs van de Culture Comedy Award (de prijs voor beste stand-up comedian van de Benelux) en sindsdien treedt hij veelvuldig op in Nederlandse theaters.
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 28 februari 2017
Belgica (2016)
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,00 filmpje
Jo is een niet erg grote en magere twintiger. Als jonge gast had hij artistieke ambities, maar hij is uiteindelijk caf Belgica begonnen. Frank is zeven jaar ouder en op alle vlakken de grote broer. Hij is de man van vele plannen die er steeds 100% voor gaat. Hij wordt binnenkort voor de tweede keer vader, heeft een autohandel en wil zijn eigen huis bouwen. Maar toch is Frank ongelukkig met zijn te voorspelbare leven.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 3 maart 2017
Arnout Van den Bossche
Burn-out voor Beginners
Nog 2 kaarten beschikbaar
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar Burn-out voor Beginners, de nieuwe zaalshow van Arnout Van den Bossche (finalist VARA Leids Cabaret Festival). Je maakt er kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen meer toneel moest spelen dan op het podium. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn tips om te overleven in deze mensenjungle. Herkenbaar en hilarisch, het beste medicijn tegen een burn-out!
Aantal:   
Muziek
zaterdag 4 maart 2017
Renee van Bavel
Wat neem je mee?
HELAAS AFGELAST
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Na de afgelopen jaren op tournee te zijn geweest door Belgi en Duitsland keert Renee van Bavel, met haar sterke nummers en haar gevoelige pianospel, terug naar de Nederlandse theaters. Haar stem schuurt en streelt, haar muziek is sfeervol, haar teksten komen dichtbij. Wanneer het de liefde betreft, weet zij de nuances van geluk, gemis, pijn en anderszins met een verfijnde woordkeuze en in ragfijne composities te duiden.