11960
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 28 maart 2017
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 28 maart 2017
Muzikaal Cabaret
vrijdag 31 maart 2017
Martijn Kardol
Bang
Nog 5 kaarten beschikbaar
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Het gerucht schijnt te gaan dat ik als artiest zou zijn mislukt, aldus Martijn Kardol in zijn winnende programma Jongensboek. Ironisch genoeg wist hij met dat programma drie prijzen te winnen op het Groninger Studenten Cabaret Festival (15) n de jury-, en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival (16). In de geschiedenis van beider festivals is het nog nooit eerder iemand gelukt om deze vijf prijzen in een theaterseizoen te winnen.
Aantal:   
Muziek
zaterdag 1 april 2017
Abspoel & Bischoff
Overleven Met BREL
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
In hun programma Overleven met BREL maken we kennis met het nieuwe theaterduo Abspoel & Bischoff. Zij ontwikkelden een Brel-concept dat, naast geliefde chansons, persoonlijke verhalen en gedichten bevat. De voorstelling is te zien in theaters, caf chantants en op festivals in Nederland en Vlaanderen. Ne Me Quitte Pas, Marieke, Amsterdam, Mijn Vlakke Land en vele andere Brel-hits, ze zijn allemaal te horen in dit avondvullende muziektheaterprogramma.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 28 maart 2017
Les Innocentes (2016)
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,00 filmpje
Polen, de winter van 1945. Mathilde Beaulieu is een jonge doktersstagiaire die werkt voor een afdeling van het Franse Rode Kruis. Ze hebben als doel het vinden, behandelen en repatriren van Franse overlevenden van de Duitse kampen. Op een dag, terwijl ze aan het werk is in een ziekenhuis in Polen, komt een non Mathilde smeken om haar te volgen naar het klooster. Een aantal nonnen zijn namelijk zwanger.
Aantal:   
Muziek
vrijdag 7 april 2017
Marjolein Meijers
MUZIEK!
Nog 2 kaarten beschikbaar
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Marjolein Meijers maakt muziek, al een leven lang. In 2016 staat zij 40 jaar op de planken! Met bandjes, De Berini`s, Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers. Ga mee met Marjolein op een muzikale wereldreis. We vertrekken uit Rotterdam en gaan via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika. `MUZIEK!` staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen.
Aantal:   
Muziek
zaterdag 8 april 2017
De Andersons
Hier Dooft Niets
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
De Andersons veroverden voorgaande theaterseizoenen menig hart met hun muzikale hoogstandjes, potische pareltjes en hun onbedwingbare enthousiasme. Nu reist dit onwaarschijnlijke trio langs bijzondere locaties met 'Hier Dooft Niets', een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering.