Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemvrijdag 24 november 2017
Gedurende het theaterseizoen kunt u elke dinsdagavond een bijzondere film zien in Filmhuis Theater 't Pand. Golden oldies, vrij recente aanwinsten en daar tussendoor volkomen onbekend filmmateriaal. U betaalt hiervoor slechts € 7,50 inclusief een consumptie. Doe eens iets anders op dinsdagavond en wees welkom!

Wekelijks wordt de filmladder van het Filmhuis via e-mail verspreid. Als u deze ook wilt ontvangen, klik dan op de button 'Aanmelden filmladder' (onder het Service Menu) om u aan te melden.
De filmavonden beginnen steevast om 20:15 uur. Wij adviseren u om te reserveren. Vol is vol!

Hieronder ziet u het overzicht van de komende films in theater 't Pand.
Wij wensen u alvast heel veel kijk- en luisterplezier bij de voorstelling(en).
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 28 november 2017
A Family Affair (2015)
Drama, geregisseerd door: Tom Fassaert
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Tom is van jongs af aan gefascineerd door zijn oma die in Zuid-Afrika woont. Het enige dat hij over haar weet is gebaseerd op de negatieve verhalen van zijn vader. Ze was een femme fatale die mannen verslond die haar zoons in een kindertehuis plaatste. Ze was een moeder die van de een op de andere dag besloot te emigreren. Op het moment dat zijn vader en zijn oma weer in conflict met elkaar komen vraagt zijn grootmoeder hem om haar te komen helpen met haar testament.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 5 december 2017
Toni Erdman
Drama, geregisseerd door: Maren Ade
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Winfried is een 65-jarige begeesterende muziekleraar met een voorliefde voor grappen en die samenwoont met zijn hond. Zijn dochter Ines is echter het compleet tegenovergestelde: als ambitieuze zakenvrouw, reist ze de hele wereld rond en trekt van het ene project naar het andere om zo op de carrièreladder omhoog te klimmen. Ze krijgen elkaar daarom niet vaak te zien, maar dat verandert abrupt als Winfried's hond sterft en hij besluit om Ines te gaan bezoeken op haar werk.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 12 december 2017
The Red Turtle
Animatie, geregisseerd door: Michael Dudok de Wit
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Animatiefilm. Een schipbreukeling moet overleven op een tropisch eiland dat alleen bevolkt wordt door schildpadden, krabben en vogels. Hij zal zich moeten aanpassen om te kunnen overleven, hetgeen niet meevalt. Het verhaal betreft – zonder gesproken woord – de verschillende 'grote' fases die de schipbreukeling ondergaat.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 19 december 2017
El Ciudadano Ilustre
Komedie, geregisseerd door: Mariano Cohn en Gastn Duprat
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Nadat hij wereldwijd vele prestigieuze prijzen heeft geweigerd, accepteert Daniel Mantovani, Nobelprijswinnaar voor de literatuur, de uitnodiging om zijn geboortestad te bezoeken. Dit is de stad die hem heeft genspireerd bij het schrijven van al zijn boeken. Dit blijkt het slechtste idee van zijn leven. Verwacht het onverwachte als je werkelijk bestaande mensen hebt gebruikt als karakters in je romans.
Aantal:   

Filmwaardering getoonde films
Captain Fantastic 8,1
Mustang 8,2
Julieta 8,8
Tonio 8,5
Neruda 7,0
Hedi 6,9
Waterboys 8,3
The Girl on the Train 7,8
The Handmaiden / Ah-ga-ssi 7,3
Elle 7,9
20th Century Women (2016) 7,9
A Family Affair (2015)
Toni Erdman
The Red Turtle
El Ciudadano Ilustre