4762
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 26 september 2017
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 26 september 2017
Toneel
vrijdag 29 september 2017
Debby Petter
In mijn hoofd
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
In haar vierde theatermonoloog speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer dan de helft. Het gaat niet om leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Of liegt hij dat hij hulp gezocht heeft? Ze wacht op hem. Kwetsbaar en onzeker vertelt zij haar verhaal. Waarom wil ze hem niet kwijt?
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 30 september 2017
Herman in een bakje GK
Verplicht Spelen
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Je wist het misschien nog niet, maar Herman in een bakje Geitenkwark is een ervaring die je leven verandert: een podium gevuld met de eigenzinnige humor, unieke vorm van samenzang en absurde bedenksels van vier jongens, en, als belangrijkste van alles, met jouw fantasie. Want wat wil je nou eigenlijk? Lachen of huilen, denken of voelen, lekker achterover of op het puntje van je stoel?
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 26 september 2017
Julieta
Drama, geregisseerd door: Pedro Almodvar
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Het verhaal van Julieta, vanaf 1985 tot het heden. Julieta probeert te overleven op de rand van waanzin. Haar leven wordt gekenmerkt door een reeks van gebeurtenissen rondom de verdwijning van haar dochter. Als gevolg van het lot, schuldgevoel en een ondoordringbaar mysterie verlaat ze degenen die ze lief heeft. Dit veroorzaakt veel innerlijke pijn. Drama, geregisseerd door Pedro Almodvar met Adriana Ugarte, Emma Surez en Rossy de Palma.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 6 oktober 2017
Silvester Zwaneveld
Houston, we have a problem
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Er kan veel in het theater, zoniet alles... maar sciencefiction, daar brandt niemand zich aan. Zeg dat tegen Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong en Ruud Smulers, zij nemen je mee op reis tot ver buiten de dampkring. Laat je in een duizelingwekkende baan rond de aarde slingeren, verlies jezelf in zwarte gaten en kom los van je stoel in deze zwaartekrachtloze komedie. 'In space nobody can hear you scream', maar in het theater klinkt het des te harder.
Aantal:   
Muzikaal Cabaret
zaterdag 7 oktober 2017
Johan Fretz
De Zachtmoedige Radicaal
filmpje Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Is kleur bekennen een zaak van zwart of wit? Zijn we in een volgend interbellum beland? Hoe dan ook is het hoogtijd voor een nieuwe kracht: radicale zachtmoedigheid. In zijn solodebuut legt Fretz een gepolariseerd Nederland op het hakblok, doorweeft met de humorvolle en ontwapenende verhalen over een roadtrip door het land van zijn moeder: Suriname, waar men ondanks alles beter in staat lijkt tot verzoening.
Aantal: