2818
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzondag 20 augustus 2017
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzondag 20 augustus 2017
Cabaret
zaterdag 9 september 2017
Javier Guzman
Ga-Bie-Jer
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Javier Guzman wil zich even voorstellen. Netjes en keurig, zoals het hoort. Misschien kent u hem al van zeven avondvullende voorstellingen, vijf Sinterklaasconferences en een Oudejaarsconference... Maar durft u te zeggen of u hem echt kent? En hoe spreek je zijn naam eigenlijk uit? In de voorstelling Ga-Bie-Jer stelt Javier zich opnieuw voor. Hij laat zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is. Dat hij echt wel zijn woede kan beheersen.
Muzikaal Cabaret
vrijdag 15 september 2017
Maartje & Kine
Vibrato!
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
"Ze zijn de nerds onder de damesduo's en zingen vrijwel uitsluitend over wat hen verwondert", schreef Het Parool. Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek, folk en tango - en je hebt Maartje & Kine! Met hun eerste show Vreemd Folk veroverden ze de harten van velen en met hun tweede show De Goldberg Machine over hun fascinatie voor technologie - bevestigden ze hun unieke muzikaliteit en humor.
Aantal:   
We hebben op dit moment geen films in de agenda staan.
Muzikaal Cabaret
zaterdag 16 september 2017
Andermans Veren Live!
Er mag zovel niet
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Een muzikaal cabaretgezelschap dat het Nederlandstalige theaterlied levend houdt. Samen met Kick van der Veer zoeken ze aan de hand van een thema de mooiste, grappigste en vreemdste liedjes van de afgelopen 100 jaar bij elkaar. Na 'Kijk omhoog!', 'Voor de prijzen en de roem' en 'Er is altijd een derde' komt het gezelschap met hun vierde programma: 'Er mag zovel niet'. Zing mee met oude hits, lach om vergeten nummers en laat je verrassen door onbekende kleinkunst parels.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 22 september 2017
Op Sterk Water
HOTEL
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Twee opties. Je kent Op Sterk Water en gaat dit jaar dus weer. Of je bent nog onwetend, maar staat open voor een ongevenaarde belevenis. Check dit seizoen in voor de nieuwste, ongelooflijk grappige, muzikale en interactieve show van Nederlands beste impro-cabaretgroep. In HOTEL spelen zij in op ht thema van de afgelopen tijd: gastvrijheid. HOTEL is een gemproviseerde voorstelling die haar gasten onbedaarlijk laat lachen op een trip die ze nooit zullen vergeten.
Aantal: