11101
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 20 februari 2018
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 20 februari 2018
Cabaret
vrijdag 23 februari 2018
Tom Lash
Uit Vrije Wil
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Hoe objectief zijn mensen? Hoe goed zijn ze in het vormen van een mening zonder dat ze door anderen worden beinvloed? Kortom: hoe vatbaar is men voor manipulatie? Waarschijnlijk denk je als je dit leest: 'Ik ben daar niet gevoelig voor'. Maar je zit er naast. Alleen wil je dat niet zien. Dus wordt het tijd dat iemand je met de neus op de feiten drukt. De waarheid door een trechter bij je naar binnen giet tot je niet anders meer kunt dan het aan jezelf toegeven.
Muziek
zaterdag 24 februari 2018
Steam Power
in concert
filmpje Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Steam Power is een nieuwe akoestische bluegrass/pop formatie met de muzikale duizendpoot Fay Lovsky (zang, bas) plus nog drie topmusici uit onze akoestische muziek scene. Dit zijn Joost van Es (viool, zang), Janos Koolen (zang, mandoline, banjo) en Laurens Jonsen (zang, gitaar).
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 20 februari 2018
The Man who knew Infinity
Drama, geregisseerd door: Matt Brown
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Srinivasa Ramanujan Iyengar (Dev Patel) is opgegroeid in de arme omgeving van Madras in India. Tijdens de Eerste Wereldoorlog wordt hij toegelaten tot de universiteit van Cambridge waar hij een pionier wordt in wiskundige theorieën onder begeleiding van zijn professor, GH Hardy (Jeremy Irons).
Aantal:   
Kleinkunst
vrijdag 2 maart 2018
Anne Neuteboom
Kijk haar gaan
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
U maakte misschien al kennis met Anne, of zeg maar gewoon Neut, in haar eerste programma 'Weg'. Die millennial met die bijbaan in die supermarkt. Nou die werkt daar niet meer! Dus nu kan het echte leven beginnen mensen! Nu gaat het serieus leuk worden! Zo zo, drie uitroeptekens. Ja! Drie uitroeptekens ja! Het is tijd voor een beetje joie de fucking vivre!!!
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 3 maart 2018
Flip en de Noormannen
The Big One
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Dames en heren! Flip Noorman presenteert u. Hier in het enige hol in uw stad waar ze op deze curiositeitenkaravaan een licht durfden te zetten: "The Big One". We hebben een vrouw met een baard, een blinde helderziende en het goed herkenbare scrotum van Mussolini op sterk water. Zoals vertrouwt denderen de muzikale rariteiten als een stervende stoomtrein voorbij. Alle vreemdheden, hilariteiten maar ook wandaden die de mensheid u te bieden heeft worden onversneden blootgegeven.
Aantal: