12272
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdonderdag 22 maart 2018
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdonderdag 22 maart 2018
Muziek
vrijdag 23 maart 2018
Renee van Bavel
Denkend aan Holland
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Een theaterconcert met observaties van Nederland, geschreven vanaf een afstand, begeleidt door drummer Rogier De Nijs. Renee van Bavel is al jaren een bekend gezicht in de concertzalen en theaters van Nederland. Haar nummers schitteren door toegankelijke teksten gecombineerd met sterke melodieen. Renee schrijft over hetgeen zij om zich heen ziet in de wereld. Ze stelt vragen, probeert zich te verplaatsen en schuwt daarbij de actualiteit niet.
Aantal:   
Muzikaal Cabaret
zaterdag 24 maart 2018
Haan & Hoogeboom
Vonken
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Een muzikaal cabaretprogramma van Dorien Haan en Johan Hoogeboom. Hij wil er niet bij horen, zij kan ze niet houden. Zij strikt ze, hij vindt ze levensgevaarlijk. Hij schaamt zich, zij slooft zich uit. Hij kan maar nauwelijks geloven dat hij het eindproduct is van miljoenen jaren uitgekiende celdeling. Zij overweegt nu toch echt te gaan kooivechten. Met vurige liedjes en aanstekelijke humor gaan ze elkaar en zichzelf te lijf tot de vonken ervan af spatten.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 27 maart 2018
La Pazza Gioia (2016)
Komedie, geregisseerd door: Paolo Virzi
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Beatrice is een mythomane die ervan overtuigd is dat de groten der aarde tot haar vriendenkring behoren. Donatella is een jonge gesloten vrouw die leeft in haar eigen mysterieuze wereld. Samen ontvluchten ze de psychiatrische instelling, wagen zich aan een dol avontuur en gaan zo de confrontatie aan met hun demonen.
Aantal:   
Muziek
vrijdag 30 maart 2018
Katell Chevalier
Chansons et pop
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Katell, de Frans-Nederlandse zangeres, is geboren in Frankrijk. Ze is deels in Nederland en deels in Frankrijk opgegroeid. In 2006 verhuisde ze van Parijs naar Enschede om te studeren aan het ArtEZ Conservatorium. “Ze heeft uitstraling en flair, een echte toneelpersoonlijkheid. Ze weet wat ze zingt en zingt ook voor het publiek”, zo oordeelde de jury over Katell, toen ze eerste werd op het Concours de la Chanson 2010 van de Alliance Française.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 31 maart 2018
Soundos
Niets te verliezen
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Soundos neemt het applaus in ontvangst en loopt het podium af. Ze is al een lange tijd een collega en ik zie haar als een bijzonder en heel grappig mens. Ze komt op me aflopen en ik kijk haar diep in de ogen aan. Ik durf het: "Soundos, jij stelt je zo vaak kwetsbaar op; in het theater, op televisie. Het kan ook keihard mislukken hè! Waarom doe je het dan?" Zij antwoordt met een volle glimlach: "Waarom ik het doe? Ik heb niets te verliezen."