6337
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 24 oktober 2017
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 24 oktober 2017
Kleinkunst
vrijdag 27 oktober 2017
Benjamin v/d Velden
Ik Ben
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Het had weinig gescheeld of Benjamin van der Velden had zijn leven achter de piano weggedroomd. Totdat hij in de finale van een singer-songwritercompetitie terechtkwam. "Het lied dat aangenaam herinnerde aan Ramses Shaffy in diens wat meer benevelde periode, werd later in de finale door niemand meer benaderd", schreef Haarlems Dagblad. Nu Benjamin had geproefd van het theater, was er geen weg meer terug.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 28 oktober 2017
Thijs Kemperink
Bonje!
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
In zijn nieuwe programma gaat deze Twentse rasverteller aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het 'Bonje!'? Herkenbaar, beeldend verteld, alledaags en typerend voor deze tijd... Dt is de kracht van Thijs Kemperink, waarmee deze jongen van het platteland al provincie voor provincie voor zich won.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 24 oktober 2017
Waterboys
Drama, geregisseerd door: Robert Jan Westdijk
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Misdaadboekenschrijver Victor (Leopold Witte) en zijn 20-jarige cello spelende zoon Zack (Tim Linde) worden tegelijkertijd weer single; ze worden om verschillende redenen door hun vrouwen het huis uit gegooid. Tijdens een reis naar Schotland is de confrontatie met elkaar en de onstane situatie thuis onvermijdelijk. Mede dankzij hun liefde voor de muziek van de Schotse band The Waterboys komen ze nader tot elkaar. Regie: Robert Jan Westdijk, met Leopold Witte en Helen Belbin.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 3 november 2017
Mannen van Taal
TALK
HELAAS AFGELAST
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Bent u in voor een avondje genieten over alle leuke kronkels die onze taal zo leuk kunnen maken. Bent u in voor een lekker onbezorgd avondje uit met veel, hl veel humor. Bent u klaar voor drie stand-up schrijvers? Dan bent u zeker klaar voor TALK. Wij beloven u de meest onvergetelijke talk ooit. Voor uw ogen ontwikkelt zich een bizar en absurd leuke woordenstrijd zonder weerga. Drie taaltitanen op het scherpst van de zinsnede. Een heerlijk avondje uit dat u niet snel zult vergeten.
Kleinkunst
zaterdag 4 november 2017
Eva Crutzen
Opslaan Als
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
In 'Opslaan Als' laat Eva de gekte toe. Ze speelt uiteenlopende personages en gaat muzikaal los. Zo biedt ze antwoorden, waar wij de rest van ons leven op kunnen bouwen. Of ze laat ons in verwarring achter. Het hangt er maar net vanaf hoe je het opslaat. Hoe dan ook; je moet erbij zijn! "Ze is energiek, muzikaal en hilarisch en heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn."