9850
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemmaandag 22 januari 2018
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemmaandag 22 januari 2018
Kleinkunst
vrijdag 26 januari 2018
Mark van de Veerdonk
KaasKleum
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
In KaasKleum vertelt de Brabantse cabaretier over zijn zoektocht naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. Een ongeremd vehikel brengt hem over een Japanse achtbaan via de website van zijn slager naar de Noordkaap. Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows.
Muziek
zaterdag 27 januari 2018
Rik Hoogendoorn
O O R S P R O N G
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Rik Hoogendoorn is liedjesschrijver en zanger. Een singer songwriter dus, in het Nederlands. Begonnen op z'n vijftiende met gitaar en cassetterecorder en opgeleid op de Kleinkunst Academie in Amsterdam, kwam al snel stevig de klad in die carriere. Rik ging acteren, in het theater maar vooral ook in televisieproducties als Sesamstraat, Kees&Co en Dokter Tinus.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 23 januari 2018
Neon Bull (2015)
Drama, geregisseerd door: Gabriel Mascaro
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Iremar werkt bij de 'Vaquejadas', een rodeo in het noordoosten van Brazilie, waar twee mannen te paard een stier proberen neer te halen door hem bij zijn staart te grijpen. Het is stoffig en zwaar werk om de stieren te voeden, voor te bereiden en te verzorgen. Hij leeft samen met zijn collega's in de vrachtwagen waarmee die stieren vervoerd worden naar de shows. Samen vormen ze een hechte familie.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 2 februari 2018
Anne en Lisa
Weltschmerz
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
Vers afgestudeerd cabaretduo van de Koningstheateracademie bestaande uit Anne van der Lelie en Lisa van Schagen. In hun voorstelling Weltschmerz doorgronden zij personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Met snelle sketches en absurde situaties, waar iedereen zijn vraagtekens bij zet, geven ze op humoristische en muzikale wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld.
Aantal:   
Muziek
zaterdag 3 februari 2018
Tiny Little Bigband
Theaterconcert
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 9,50
TLBB is de meest stijlvolle band van Nederland. Topmuzikanten en gepassioneerde frontman Franklin Brown bieden een ruige en zwoele nachtclubsfeer. Deze party-kings bepalen de sfeer en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare herinnering. TLBB beheerst de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau.