Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzondag 20 augustus 2017
Hieronder ziet u het overzicht van de komende voorstellingen in theater 't Pand.
U kunt direct de voorstelling bestellen door het aantal gewenste kaarten in te voeren en op de bestelknop te klikken. Uw bestelling wordt dan op het bestelformulier toegevoegd.
Wij wensen u alvast heel veel kijk- en luisterplezier bij de voorstelling(en).


Kleinkunst
vrijdag 6 april 2018
Kiki Schippers
Waar
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50 filmpje www
Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: met haar liedjes verovert Kiki Schippers ieder publiek. Maar Kiki wil altijd meer. Waar houdt het op? Ze won overtuigend de Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten, NRC zag een 'Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig' en De Telegraaf vond Wie Kijkt? een 'veelbelovend debuut'. Tweemaal werd een lied uit haar debuutvoorstelling 'Wie Kijkt?' genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs.
Maar waar is ze naar op zoek? Het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal, of gewoon de waarheid? Wat is er eigenlijk zeker aan deze avond? En waarom zou je Uberhaupt stelling nemen en jezelf vastleggen? Waar positioneer je jezelf? Kiki zweeft een beetje boven het maaiveld. En dat willen we graag zo houden.

Kleinkunst
zaterdag 7 april 2018
Koningstheaterakademie
Lammerentoer
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50  www
Het is voorjaar, bloemen bloeien, de zon schijnt (meestal), kriebels in de buik en lammetjes in de wei... of lammetjes in het theater. De enigo HBO cabaretopleiding van Nederland stuurt haar studenten de weide wereld in. Dartelend, lachend, zingend bestormen zij de Nederlandse podia om u te vermaken. De Lammerentoer is de cabaret-talenten tour van de Koningstheateracademie, de opleiding die verantwoordelijk was voor het klaarstomen van eigenzinnige talenten.
Zoals Kiki Schippers, Katinka Polderman, Jochen Otten en Pieter Derks. Bij de lammerentoer ziet u de volgende winnaar van het Leids Cabaretfestival of de winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs.

Muziek
vrijdag 13 april 2018
Jan Rot
Seks & Drugs & Rot & Roll
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50 filmpje www
In Seks & Drugs & Rot & Roll brengt zanger en rasverteller Jan Rot ons terug naar de tijd dat we nog jong en mooi waren, op school zaten, een gezin grootbrachten, of juist nog geboren moesten worden. Over Wham! op Wembley, Springsteen en Bowie in de Kuip, Prince in Paradiso. Een jamsessie met Supertramp in de Mazzo, Jans tv-debuut bij Sonja Barend, op tour met de Golden Earring, de bijna-plaat met Paul de Leeuw en een masterclass van Henny Vrienten.
Met mooie verhalen, trivia en feiten, een tros fijne vertalingen en eigen liedjes maakt Jan Rot een spetterend vervolg op 'Jong & Veelbelovend' over zijn jaren 70, waarmee hij oa de Annie MG Schmidtprijs won. Mis het niet!

Cabaret
zaterdag 14 april 2018
TRYO
Grappige Zaken
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50  www
Trio cabaretiers try-outen (een gedeelte uit) hun avondvullende shows. Een avondvullende voorstelling waarin drie comedians/cabaretiers ieder 30 minuten van hun nieuwe voorstelling try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt Grappige Zaken deze cabaretiers naar het theater! TRYO brengt wisselende line-ups, waarbij ook gastoptredens verwacht kunnen worden van comedians die niet zijn aangesloten bij Grappige Zaken.

Muziek
vrijdag 20 april 2018
Dwaalkat
Theaterconcert
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50 filmpje www
Het verhaal van Dwaalkat start op de Rockacademie in Tilburg. Daar studeert zij zang en vindt zij haar bandleden. De Haagse Dwaalkat schrijft en zingt liedjes, geinspireerd door artiesten als Eefje de Visser en Roosbeef, maar vooral geinspireerd door haar eigen hersenspinsels en de wereld om ons heen. In de zomer van 2013 studeert ze af en wint Dwaalkat met haar afstudeervoorstelling Music Box de Muziekprijs van Theaterfestival Boulevard.

Kleinkunst
zaterdag 28 april 2018
DE FRANSSE EIJKEL
DE FRANSSE EIJKEL speelt
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50  www
DE FRANSSE EIJKEL bestaat uit SANNE FRANSSEN en CHRISTIAN VAN EIJKELENBURG. Ze leerden elkaar in 2011 kennen op de Frank Sanders Akademie. Na hun opleiding succesvol te hebben afgerond besloten ze in 2015 de krachten te bundelen en verder te gaan als DE FRANSSE EIJKEL. In 2016 wonnen ze de publieksprijs tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival. In het seizoen 2017/2018 tourt DE FRANSSE EIJKEL met hun eerste voorstelling: 'DE FRANSSE EIJKEL speelt'.

September | Oktober | November | December | Januari | Februari | Maart | April | Mei