Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzaterdag 22 juli 2017
Voorstellingen september 2017
Hieronder ziet u het overzicht van de komende voorstellingen in theater 't Pand.
U kunt direct de voorstelling bestellen door het aantal gewenste kaarten in te voeren en op de bestelknop te klikken. Uw bestelling wordt dan op het bestelformulier toegevoegd.
Wij wensen u alvast heel veel kijk- en luisterplezier bij de voorstelling(en).


Cabaret
zaterdag 9 september 2017
Javier Guzman
Ga-Bie-Jer
UITVERKOCHT
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50

Muzikaal Cabaret
vrijdag 15 september 2017
Maartje & Kine
Vibrato!
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50 filmpje www
"Ze zijn de nerds onder de damesduo's en zingen vrijwel uitsluitend over wat hen verwondert", schreef Het Parool. Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek, folk en tango - en je hebt Maartje & Kine! Met hun eerste show Vreemd Folk veroverden ze de harten van velen en met hun tweede show De Goldberg Machine over hun fascinatie voor technologie - bevestigden ze hun unieke muzikaliteit en humor.
In Vibrato! willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat en vertrouwen in angst. Met n been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, piano naar banjo.

Muzikaal Cabaret
zaterdag 16 september 2017
Andermans Veren Live!
Er mag zovel niet
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50 filmpje www
Een muzikaal cabaretgezelschap dat het Nederlandstalige theaterlied levend houdt. Samen met Kick van der Veer zoeken ze aan de hand van een thema de mooiste, grappigste en vreemdste liedjes van de afgelopen 100 jaar bij elkaar. Na 'Kijk omhoog!', 'Voor de prijzen en de roem' en 'Er is altijd een derde' komt het gezelschap met hun vierde programma: 'Er mag zovel niet'. Zing mee met oude hits, lach om vergeten nummers en laat je verrassen door onbekende kleinkunst parels.

Cabaret
vrijdag 22 september 2017
Op Sterk Water
HOTEL
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50 filmpje www
Twee opties. Je kent Op Sterk Water en gaat dit jaar dus weer. Of je bent nog onwetend, maar staat open voor een ongevenaarde belevenis. Check dit seizoen in voor de nieuwste, ongelooflijk grappige, muzikale en interactieve show van Nederlands beste impro-cabaretgroep. In HOTEL spelen zij in op ht thema van de afgelopen tijd: gastvrijheid. HOTEL is een gemproviseerde voorstelling die haar gasten onbedaarlijk laat lachen op een trip die ze nooit zullen vergeten.

Cabaret
zaterdag 23 september 2017
DEBJET
Imaginaire goochelacts
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50 filmpje www
Het debuut van De Blonde Jongens en Tim gaat overal en vooral - gelukkig maar -nergens over. Gekleed in spijkerhotpants en strakke, witte T-shirts laten deze jonge honden van het Nederlandse cabaret een tsunami van visuele grappen, gewelddadige audiocollages en hilarische ongein op het publiek los. De blonde jongens, een soort stuiterende wannabe Chippendales, worden voortdurend in de wielen gereden door hun kompaan Tim.
Een vadsige sukkel die tegen wil en dank als een vraatzuchtige rode draad door de voorstelling heen banjert. DEBJET is fysiek, feestelijk en fantastisch. Imaginaire goochelacts gaan hand in hand met billenkletsende travestieacts. Kungfuvechters ontregelen heftige Griekse tragedies. Je kunt het zo gek niet bedenken of DEBJET schotelt het je voor. Cabaret voor het publiek van de toekomst.

Toneel
vrijdag 29 september 2017
Debby Petter
In mijn hoofd
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50  www
In haar vierde theatermonoloog speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer dan de helft. Het gaat niet om leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Of liegt hij dat hij hulp gezocht heeft? Ze wacht op hem. Kwetsbaar en onzeker vertelt zij haar verhaal. Waarom wil ze hem niet kwijt?
Het antwoord op deze vraag is glashelder en onthutsend tegelijk. In mijn hoofd is na Ik ben er nog, Gaandeweg en Bed & Breakfast de vierde solovoorstelling van Debby Petter in samenwerking met schrijver Thomas Verbogt. Ook dit keer is de regie in handen van Koen Wouterse. Debby maakt mooie, kleine juweeltjes. Van het begin tot het eind sleept ze je mee in een andere wereld. Precies zoals theater bedoeld is.

Cabaret
zaterdag 30 september 2017
Herman in een bakje GK
Verplicht Spelen
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 9,50 filmpje www
Je wist het misschien nog niet, maar Herman in een bakje Geitenkwark is een ervaring die je leven verandert: een podium gevuld met de eigenzinnige humor, unieke vorm van samenzang en absurde bedenksels van vier jongens, en, als belangrijkste van alles, met jouw fantasie. Want wat wil je nou eigenlijk? Lachen of huilen, denken of voelen, lekker achterover of op het puntje van je stoel?
Bij Herman in een bakje Geitenkwark hoef je niet te kiezen, want alles mag: knoeien met precisie, sterven van vreugde, een hond onder het ijs en een speeltuin na de Apocalyps.

September | Oktober | November | December | Januari | Februari | Maart | April | Mei