27665
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzaterdag 23 februari 2019
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzaterdag 23 februari 2019
Cabaret
zaterdag 23 februari 2019
Javier Guzman
Guzmn
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Na Ga-Bie-Jer komt Javier met Guzmn. Het is het tweede programma in een trilogie, die afgesloten zal worden met Francisco. In Guzman kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carriere en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet.
Cabaret
vrijdag 1 maart 2019
Koningstheateracademie
Lammerentour XS
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De Koningstheateracademie is de meest succesvolle cabaretopleiding van Nederland in de afgelopen 10 jaar. Ieder jaar mag u alvast genieten van het nieuwe talent dat zij op mogen leiden. In de Lammerentour!
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 26 februari 2019
Lucky (2017)
Komedie, geregisseerd door: John Carroll Lynch
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Lucky volgt de spirituele reis van een 90-jarige atheïst en de eigenzinnige personen die in zijn afgelegen stadje in de woestijn wonen. Hij heeft al zijn leeftijdsgenoten reeds overleefd en de fel onafhankelijke Lucky bevindt zich op de afgrond van zijn leven. Hij wordt meegesleept in een reis van zelfontdekking die leidt naar datgene wat vaak zo onbereikbaar is: verlichting.
Aantal:   
Muzikaal Cabaret
zaterdag 2 maart 2019
Wedstrijdje
speciale gast Mike Bodde
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
"Wedstrijdje" is een improvisatie-voorstelling met komische, ontroerende, vrolijke en trieste liederen, puntdichten en wat verder ter tafel komt. Johan Hoogeboom en Dorine Wiersma putten uit hun uitgebreide repertoire. Zij weten van tevoren niet wat er van ze gevraagd wordt, een verrassing voor iedereen. Ook van de speciale gast dit keer niemand minder dan Mike Bodde, wordt verwacht direct in te spelen op de spontane verzoekjes die door het publiek worden gekozen.
Aantal:   
Kleinkunst
vrijdag 8 maart 2019
Mark van de Veerdonk
Geen Viking
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto "Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken". In "Geen Viking" doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.