28881
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzondag 24 maart 2019
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzondag 24 maart 2019
Muzikaal Cabaret
vrijdag 29 maart 2019
HUN
Alles is Wel
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun. Beide afgestudeerd aan het Conservatorium, begonnen zij in 2014 als duo zelf materiaal te schrijven en te ontwikkelen. Gewapend met piano's, gitaren, glitters, synthesizers en andere elektronische shit shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling 'Alles is Wel'. Een voorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 30 maart 2019
Dolf Jansen
Bijna
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Verhalen over de grote ingewikkelde wereld en je plek daarin, verlangen en verliezen, onverwachte afslagen en ontmoetingen die het allemaal de moeite waard maken. Verhalen over het leven. Want ook het leven is natuurlijk niet meer dan onderweg zijn, de vraag is alleen waarheen... 7 verhalen over onderweg zijn, en 1 over aankomen.
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 26 maart 2019
Aquarius (2016)
Drama, geregisseerd door: Kleber Mendona Filho
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
De weduwe Clara, een gepensioneerde muziekcriticus, woont in Aquarius, een appartementengebouw uit de jaren 1940 in Recife in Brazilië. Clara komt uit een rijk en traditioneel gezin en belooft in het appartement te blijven wonen tot haar dood. Dit besluit frustreert een bedrijf dat alle naburige appartementen heeft verworven en het perceel wil gebruiken voor hun eigen doeleinden. Clara belandt in een koude oorlog met het bedrijf maar weigert op te geven.
Aantal:   
Muziek
vrijdag 5 april 2019
Marjolein Meijers
EetLust
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Na Niemands Meisje, Hongerig Hart en Lust, is hier het theaterstuk, geschreven door Daphne de Bruin (Growing up in Pubic), uitgevoerd door drie multi-instrumentalisten. De drie krachtige, komische en ook ontroerende verhalen maken het tot een voorstelling om je vingers bij af te likken! Avondvullend theater omlijst met prachtige liedjes en live gespeelde filmische muziek.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 6 april 2019
Dubbelcabaret:
Tunru & Beperkt Houdbaar
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Twee cabaretvoorstellingen in n. Onder de noemer dubbelcabaret zie je twee verschillende voorstellingen: de solovoorstelling Vlees, vis wal en schip van Andries Tunru en een unieke improvisatievoorstelling van Beperkt Houdbaar (Stefan Hendrikx en Andries Tunru). Andries won de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, de jury- n publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten.
Aantal: