27569
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdonderdag 21 februari 2019
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdonderdag 21 februari 2019
Stand-up
vrijdag 22 februari 2019
Jeroen & Kristel
Dubbelcabaret
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Jeroen Leenders en Kristel Zweers slaan de handen ineen en gaan volgend seizoen samen op tournee in een dubbel-programma. Niet met het doel een seizoen later terug te keren met een avondvullend programma maar met als doel: een dubbel-programma. Een avond waarin ze terug gaan naar hun roots: stand-up comedy. Een avond waarin niet alles al vast staat, waarin ruimte is voor improvisaties, het testen van nieuwe ideeen, filosoferen en natuurlijk ook voor materiaal dat staat als een huis.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 23 februari 2019
Javier Guzman
Guzmn
Nog 1 kaart beschikbaar
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Na Ga-Bie-Jer komt Javier met Guzmn. Het is het tweede programma in een trilogie, die afgesloten zal worden met Francisco. In Guzman kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carriere en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 26 februari 2019
Lucky (2017)
Komedie, geregisseerd door: John Carroll Lynch
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Lucky volgt de spirituele reis van een 90-jarige atheïst en de eigenzinnige personen die in zijn afgelegen stadje in de woestijn wonen. Hij heeft al zijn leeftijdsgenoten reeds overleefd en de fel onafhankelijke Lucky bevindt zich op de afgrond van zijn leven. Hij wordt meegesleept in een reis van zelfontdekking die leidt naar datgene wat vaak zo onbereikbaar is: verlichting.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 1 maart 2019
Koningstheateracademie
Lammerentour XS
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De Koningstheateracademie is de meest succesvolle cabaretopleiding van Nederland in de afgelopen 10 jaar. Ieder jaar mag u alvast genieten van het nieuwe talent dat zij op mogen leiden. In de Lammerentour!
Aantal:   
Muzikaal Cabaret
zaterdag 2 maart 2019
Wedstrijdje
Improvisatie
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
"Wedstrijdje" is een improvisatie-voorstelling met komische, ontroerende, vrolijke en trieste liederen, puntdichten en wat verder ter tafel komt. Johan Hoogeboom en Dorine Wiersma putten uit hun uitgebreide repertoire. Zij weten van tevoren niet wat er van ze gevraagd wordt, een verrassing voor iedereen. Ook van de speciale gast wordt verwacht direct in te spelen op de spontane verzoekjes die door het publiek worden gekozen.
Aantal: