18679
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemwoensdag 19 september 2018
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemwoensdag 19 september 2018
Cabaret
vrijdag 21 september 2018
Katinka Polderman...
...draagt een steentje bij.
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De meest onverschrokken liedjesbakker van de lage landen is terug. Al 15 jaar draagt Polderman haar unieke steentje bij aan het cabaret en ook in haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. Zoals Polderman is er geen tweede. Ze is niet langer een goed bewaard geheim. Ze hoort bij de elite van het Nederlands cabaret.
Stand-up
vrijdag 28 september 2018
Patrick Laureij
Nederlands Hoop
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Laureij weet zijn verhalen schilderachtig op te dissen, met komische hyperbolen en de logica van iemand die op straat heeft geleerd te overleven. De onderdrukte agressie die daar doorheen schemert, schept spanning. Maar hij is ook bedreven in een iets onschuldiger soort kolder. Laureij is een stoere gozer die zijn ongemakkelijke verhouding tot zachtheid en gevoelens graag uitbuit.
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 25 september 2018
In the crosswind
Drama, geregisseerd door: Martti Helde
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Het is 4 juni 1941. Ruim 40.000 mensen uit Estland, Letland en Litouwen worden gedeporteerd door de Sovjets naar Siberië. Onder hen is een filosofiestudent Erna, een gelukkig getrouwde moeder. Erna en haar dochter worden gescheiden van haar man en worden samen met andere vrouwen en kinderen gedeporteerd. Ondanks de honger, angst en de brute vernedering, verliest Erna in de volgende 15 jaar nooit haar gevoel van vrijheid en haar hoop op een terugkeer naar huis
Aantal:   
Kleinkunst
zaterdag 29 september 2018
OLDENHERMANNS
UNSEXED
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de sex, drugs en rock-'n- roll van de indoorspeeltuin. In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scenes laten ze de dillemas van de millennial zien. De twee rennen van zandbak naar darkroom, van hockey- naar nachtclub. Op stilettos, op de bakfiets, of kruipend over straat, maar altijd in stijl. De naakte waarheid. Maar dan wel in een designerjurkje.
Cabaret
vrijdag 5 oktober 2018
Thijs van de Meeberg
Kom nou maar gewoon
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
In zijn tweede programma gaat deze winnaar van het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs 2015) proberen de ander te begrijpen. Thijs deed deze poging al eerder, maar zijn hoofd werkt niet mee. Want wat denkt hij nu eigenlijk zelf? Welke gedachte is waar? Is Thijs z'n geweten wel zo betrouwbaar? Waar dit eindigt? In een stroom bizarre verhalen over rake ontmoetingen en ontwrichtende gebeurtenissen. Afijn: 'Kom nou maar gewoon'.
Aantal: