25934
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemwoensdag 23 januari 2019
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemwoensdag 23 januari 2019
Muziek
vrijdag 25 januari 2019
Helge Slikker
As.
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Dat je niks voorstelt. Sinds 2000 komt Helge Slikker met enige regelmaat op IJsland. De fascinatie en liefde voor dit onherbergzame eiland hebben geresulteerd in het opschrijven van een geschiedenis. Een die zich afspeelt op de grens van de mensenwereld en de wereld van de Noordse mythologie, een die gaat over rouw en het herontdekken van de liefde, over nietigheid en de goden verzoeken.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 26 januari 2019
Marlon Kicken
In de lift
Nog 4 kaarten beschikbaar
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt weer naar uw theater! Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Marlon Kicken zit letterlijk in de lift! Dit is natuurlijk de makkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen? In zijn derde theatervoorstelling 'In de lift' neemt Marlon je mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 29 januari 2019
Foxtrot (2017)
Drama, geregisseerd door: Samuel Maoz
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Kort nadat Michael en Dafna te horen hebben gekregen dat hun zoon Jonathan is omgekomen, blijkt het te gaan om een andere soldaat met dezelfde naam. Michael, zelf een getraumatiseerde oorlogsveteraan, eist dat het leger zijn zoon zo snel mogelijk naar huis stuurt. Ondertussen probeert Jonathan met zijn kleine eenheid de monotonie van de grensbewaking te doorbreken met het maken van illustraties.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 1 februari 2019
Aron Elstak
Kijkt u even mee?
HELAAS AFGELAST
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Aron neemt u mee door de massa van soaps, talentenjachten, scripted reality's en documentaires. Van spelprogramma's en talkshows. En dat allemaal met een flinke dosis nostalgie. Als showhost van het oude variété gidst Aron u door televisieland. Hij laat de revue herleven in een avond vol mooie liedjes, typetjes, conférences en natuurlijk het befaamde rieten hoedje. Hij haalt alle glitterjasjes en showtrappen uit de kast om zijn publiek een ouderwets avondje te entertainen.
Cabaret
zaterdag 2 februari 2019
Lonneke & Maarten
Dubbelcabaret
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Lonneke Dort heeft de AKF Sonneveldprijs gewonnen. De jury was zeer lovend over haar: "Lonneke heeft sterke liedjes en begeleidt deze met gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en soms met een blik waar je even in blijft hangen." Maarten van den Berg schreef en dacht mee met Jan Jaap van der Wal bij Panache en met Arjen Lubach met Zondag met Lubach. Nu is het tijd voor zijn eerste eigen programma, dat opvalt door slimme, scherpe en harde grappen.
Aantal: