20534
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzaterdag 20 oktober 2018
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzaterdag 20 oktober 2018
Cabaret
zaterdag 20 oktober 2018
Max van den Burg
PAASBEST
Nog 1 kaart beschikbaar
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
In zijn jubileumshow laat podiumbeest Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. Goed gekleed en met een ruikertje op huppelt hij vrolijk door tien jaar cabaretgeschiedenis en komen er in sneltreinvaart herkenbare types, kleurrijke verhalen en leuke liedjes langs in een hip nieuw jasje. In dit eenmanspektakel rijgt Max heden en verleden op geheel eigen wijze aan elkaar rijgt en schoffelt hij er vrolijk op in onze politiek correcte wereld, waarin iedereen zich altijd mooier voor doet .
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 26 oktober 2018
Cameretten
Cabaret festival
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Cameretten Festival, de cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Danil Arends. In 1966 organiseert een groep studenten een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Cameretten Festival groeit uit tot n van de grootste cabaretfestivals van Nederland.
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 23 oktober 2018
Fuchi ni tatsu (2016)
Drama, geregisseerd door: Koji Fukada
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Het huwelijk van Toshio en zijn vrouw is uiterst banaal. Iedere dag lijkt te verlopen volgens vast scenario. Toshio runt een werkplaats, en het enige moment waarop hij tijd doorbrengt met zijn vrouw en zijn dochter, is als het gezin zwijgzaam eet. Dat patroon blijft zich herhalen en ze lijken tevreden met een leven als vreemden voor elkaar. Tot er op een dag een man verschijnt in werksplaats. Het is een oude vriends van Toshio, de net vrijgekomen Yasaka.
Aantal:   
Kleinkunst
zaterdag 27 oktober 2018
Anne-Marie Jung
RAM
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Anne-Marie Jung - je kent haar wel van Wie is de Mol?, de show met Andr van Duin, Het Klokhuis n VetFit - komt dit theaterseizoen met haar tweede solovoorstelling op de proppen. Na veertig jaar er tegenaan gehikt te hebben kwam ze met haar eerste solovoorstelling De Exoot. Daar genoot het publiek zo van, en zijzelf niet in de laatste plaats, dat een vervolg niet kon uitblijven: RAM. Dat is haar sterrenbeeld. Ze kan sowieso aardig doorrammen.
Kleinkunst
vrijdag 2 november 2018
De Partizanen
Het leven an sich
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Wij houden niet van valse beloftes. We houden het dus kort. Belofte 1: Het wordt geen voorstelling over hoe het is om voor het eerst vader te zijn. Dat lijkt gezien ons beider privlevens op zo'n korte termijn geen haalbare kaart. Dat is dus alvast een hele geruststelling. Belofte 2: Wij gaan er alles, maar dan ook echt alles aan doen om u te verbazen, te verwarren, te ontroeren en heel hard te laten lachen. Wij zullen u op geheel Partizaanse wijze kennis laten maken met: Het leven an sich.