18895
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzondag 23 september 2018
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzondag 23 september 2018
Stand-up
vrijdag 28 september 2018
Patrick Laureij
Nederlands Hoop
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Laureij weet zijn verhalen schilderachtig op te dissen, met komische hyperbolen en de logica van iemand die op straat heeft geleerd te overleven. De onderdrukte agressie die daar doorheen schemert, schept spanning. Maar hij is ook bedreven in een iets onschuldiger soort kolder. Laureij is een stoere gozer die zijn ongemakkelijke verhouding tot zachtheid en gevoelens graag uitbuit.
Kleinkunst
zaterdag 29 september 2018
OLDENHERMANNS
UNSEXED
Nog 4 kaarten beschikbaar
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de sex, drugs en rock-'n- roll van de indoorspeeltuin. In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scenes laten ze de dillema’s van de millennial zien. De twee rennen van zandbak naar darkroom, van hockey- naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, of kruipend over straat, maar altijd in stijl. De naakte waarheid. Maar dan wel in een designerjurkje.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 25 september 2018
In the crosswind
Drama, geregisseerd door: Martti Helde
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Het is 4 juni 1941. Ruim 40.000 mensen uit Estland, Letland en Litouwen worden gedeporteerd door de Sovjets naar Siberië. Onder hen is een filosofiestudent Erna, een gelukkig getrouwde moeder. Erna en haar dochter worden gescheiden van haar man en worden samen met andere vrouwen en kinderen gedeporteerd. Ondanks de honger, angst en de brute vernedering, verliest Erna in de volgende 15 jaar nooit haar gevoel van vrijheid en haar hoop op een terugkeer naar huis
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 5 oktober 2018
Thijs van de Meeberg
Kom nou maar gewoon
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
In zijn tweede programma gaat deze winnaar van het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs 2015) proberen de ander te begrijpen. Thijs deed deze poging al eerder, maar zijn hoofd werkt niet mee. Want wat denkt hij nu eigenlijk zelf? Welke gedachte is waar? Is Thijs z'n geweten wel zo betrouwbaar? Waar dit eindigt? In een stroom bizarre verhalen over rake ontmoetingen en ontwrichtende gebeurtenissen. Afijn: 'Kom nou maar gewoon'.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 6 oktober 2018
Steven Brunswijk
Van Slaaf tot Meester
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De slavernij is iets wat deel uitmaakt van de Nederlandse geschiedenis en is vandaag de dag helaas nog steeds aanwezig in sommige delen van de wereld. Als je het in Nederland over de slavernij hebt ontstaat er altijd een krampachtige en serieuze sfeer. Terwijl het ondertussen 155 jaar geleden is! Maakt dat het minder erg? Nee absoluut niet! Kun je er dan wel grappen over maken? Het zal eens tijd worden! Maar kan het ook?