17409
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 21 augustus 2018
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 21 augustus 2018
Cabaret
vrijdag 14 september 2018
Arie en Silvester
WIE?!
-UITVERKOCHT-
filmpje Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze 'BEST OF' show komen Arie en Silvester nog eenmaal. Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan als vanouds te keer. 'Inhoud' wordt vakkundig platgestampt, 'theaterwetten' worden met vuile voeten getreden en 'nuance' wordt keihard de grond in getrapt.
Cabaret
zaterdag 15 september 2018
Martijn Koning
Koning van de dieren
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Martijn is De Koning van de dieren in zijn nieuwe theatershow. Dieren speelden altijd al een grote rol in de shows van Martijn Koning, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden. Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen. Alle dieren komen langs! Verwacht veel snelheid. Veel grappen. Veel absurdisme. Veel Martijn Koning. En vooral veel dieren.
We hebben op dit moment geen films in de agenda staan.
Cabaret
vrijdag 21 september 2018
Katinka Polderman...
...draagt een steentje bij.
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De meest onverschrokken liedjesbakker van de lage landen is terug. Al 15 jaar draagt Polderman haar unieke steentje bij aan het cabaret en ook in haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. Zoals Polderman is er geen tweede. Ze is niet langer een goed bewaard geheim. Ze hoort bij de elite van het Nederlands cabaret.
Stand-up
vrijdag 28 september 2018
Patrick Laureij
Nederlands Hoop
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Laureij weet zijn verhalen schilderachtig op te dissen, met komische hyperbolen en de logica van iemand die op straat heeft geleerd te overleven. De onderdrukte agressie die daar doorheen schemert, schept spanning. Maar hij is ook bedreven in een iets onschuldiger soort kolder. Laureij is een stoere gozer die zijn ongemakkelijke verhouding tot zachtheid en gevoelens graag uitbuit.