20234
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemmaandag 15 oktober 2018
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemmaandag 15 oktober 2018
Cabaret
vrijdag 19 oktober 2018
Andr Manuel
DREEJKLEZOEW
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Hij gebruikt het podium precies waarvoor het bedoeld is: een plek waar je de dingen onomwonden kunt zeggen. Bereid je voor op een voorstelling over de gitzwarte en toch meer dan dartele geest van een even geliefde als verguist mythische Twentse clown. Een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer van de Lage Landen, een duivelskind. Een buitengewoon onfatsoenlijk mens.
Cabaret
zaterdag 20 oktober 2018
Max van den Burg
PAASBEST
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
In zijn jubileumshow laat podiumbeest Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. Goed gekleed en met een ruikertje op huppelt hij vrolijk door tien jaar cabaretgeschiedenis en komen er in sneltreinvaart herkenbare types, kleurrijke verhalen en leuke liedjes langs in een hip nieuw jasje. In dit eenmanspektakel rijgt Max heden en verleden op geheel eigen wijze aan elkaar rijgt en schoffelt hij er vrolijk op in onze politiek correcte wereld, waarin iedereen zich altijd mooier voor doet .
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 16 oktober 2018
Home (2016)
Drama, geregisseerd door: Fien Troch
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Kevin is een 16-jarige puber die net vrijkomt uit een gesloten instelling. Omdat thuis wonen geen optie meer is, trekt hij in bij het gezin van zijn tante. Zal zijn nieuwe omgeving hem redden en terug op de rails krijgen? Of gaat hij finaal uit de bocht?
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 26 oktober 2018
Cameretten
Cabaret festival
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Cameretten Festival, de cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Danil Arends. In 1966 organiseert een groep studenten een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Cameretten Festival groeit uit tot n van de grootste cabaretfestivals van Nederland.
Kleinkunst
zaterdag 27 oktober 2018
Anne-Marie Jung
RAM
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Anne-Marie Jung - je kent haar wel van Wie is de Mol?, de show met Andr van Duin, Het Klokhuis n VetFit - komt dit theaterseizoen met haar tweede solovoorstelling op de proppen. Na veertig jaar er tegenaan gehikt te hebben kwam ze met haar eerste solovoorstelling De Exoot. Daar genoot het publiek zo van, en zijzelf niet in de laatste plaats, dat een vervolg niet kon uitblijven: RAM. Dat is haar sterrenbeeld. Ze kan sowieso aardig doorrammen.