23968
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemwoensdag 19 december 2018
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemwoensdag 19 december 2018
Muzikaal Cabaret
zaterdag 5 januari 2019
Cafe 't Faute Lied
Nieuwjaars concert
Nog 3 kaarten beschikbaar
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Het traditionele Nieuwjaars concert in theater 't Pand vieren we dit jaar in Cafe 't Faute Lied. Uitbaters Rik Tazelaar en Izak Boom vragen hun muzikale stamgasten hun foutste liederen te vertolken om zo het nieuwe jaar in te luiden. Wanklanken zullen uw oren strelen. De teksten zijn fout, maar ze worden recht uit het hart gezongen.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 11 januari 2019
Sjaak Bral
Sex met Sjaak
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De afgelopen vijf jaar dompelde ik mij onder in zowat alle vormen van sex. Van de gogobars in Thailand tot de darkrooms van Den Haag. Swingerparties, SM-feesten, Tinder en Grindr: ik heb het allemaal ervaren (met instemming van mijn partner). Het resultaat is een cabaretvoorstelling die voelt als een groot hoogtepunt. Sex met Sjaak: een hartstochtelijk, humorvol pleidooi voor stomende sex.
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 8 januari 2019
Vele Hemels boven de Zevende
Drama, geregisseerd door: Jan Matthys
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 12 januari 2019
Yvonne v/d Eerenbeemt
BRONST
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
BRONST is een vileine paringsdans met het leven. Een race tegen de biologische klok. Met wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. Want het is eten of gegeten worden. Als BRONST een natuurdocumentaire zou zijn, dan was Yvonne de paradijsvogel. En paradijsvogels maken rare sprongen, zeker als ze zich willen voortplanten. BRONST gaat over dierlijke driften. Over de beestachtigheid die onder onze deftige dasjes schuilgaat.
Aantal:   
Kleinkunst
vrijdag 18 januari 2019
De Gestampte Meisjes
BALLEN 2.0
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De Gestampte Meisjes vinden dat het tijd is om de man weer op een voetstuk te zetten. De klassieke rolverdeling is verdwenen doordat vrouwen denken dat ze alles zelf (moeten) kunnen, en de man hierdoor minder nodig hebben. Met als gevolg: de onzekere man. Als #metoo aan de orde van de dag is en je bij alles wat je zegt bang moet zijn dat je aan het 'mansplainen' bent, dan kan je als man niet anders dan op je tenen lopen...