22482
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 20 november 2018
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdinsdag 20 november 2018
Kleinkunst
vrijdag 23 november 2018
Danille Schel
Patroon
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
In Patroon tilt Danile de naald op en brengt op eigen wijze een kleurrijk verhaal over vastlopen en uitbreken. Wat heb je aan de wijde wereld als je schoenen knellen? Een avond vol stuntelende karakters, originele scenes en stuwende kleinkunstliedjes.
Aantal:   
Muzikaal Cabaret
zaterdag 24 november 2018
Piepschuim
Grote Woorden
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Het 247ste programma Grote Woorden van PIEPSCHUIM is meteen het allerbeste. Het combineert op een UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog NOOIT heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek!
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 27 november 2018
A Ciambra
Drama, geregisseerd door: Jonas Carpignano
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 7,50 filmpje
In Ciambra, een zigeunergemeenschap in Calabrië, kan Pio niet wachten om volwassen te worden. Hij is 14, drinkt, rookt en is een van de weinige die om kan gaan met de lokale bevolking en de zigeuners. Pio volgt zijn broer Cosimo overal en leert de nodige vaardigheden om te overleven in zijn geboortedorp. Als Cosimo verdwijnt probeert Pio te bewijzen dat hij klaar is om de plaats van zijn broer in te nemen. Maar al snel staat hij voor een onmogelijke beslissing.
Aantal:   
Kleinkunst
vrijdag 30 november 2018
Speelman en Speelman
Met terugwerkende kracht
HELAAS AFGELAST
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Daan en Joost Speelman komen met een nieuw programma boordevol liedjes waarin de absurde werkelijkheid wordt omgezet in stof voor de lach. De broers blijven elkaar uitdagen en zijn steeds op zoek naar mooie vormen om hun dagelijkse verwondering te verpakken. Want het enige waar ze grip op hebben, is wat ze kunnen aanraken en om de rest valt hard te lachen. Ondanks alles gaat het beter dan ooit met de broers. Een eerlijk programma dat ontroert maar ook de lachspieren constant aan het werk zet!
Muzikaal Cabaret
zaterdag 1 december 2018
Andermans Veren Live!
Er mag zoveel niet
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Andermans Veren Live! bestaat uit Johan Hoogeboom, Bas Mare, Dorien Haan, Maria No en Matthias Valk. Stuk voor stuk barsten ze van de muzikaliteit, zingen ze vanuit hun tenen en eren ze hun helden van vroeger en nu. Zing mee met oude hits, lach om vergeten nummers en laat je verrassen door onbekende kleinkunst parels. Een muzikale trip langs de mooiste theaterliedjes van Nederland rond het thema fout en stout, want er mag zoveel niet.