Muziek
vrijdag 10 april 2020
La Qute
Theaterconcert
HELAAS AFGELAST
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
La Qute brengt chansons met de echte Franse sfeer: ontspannen en vol passie. In eigentijdse bewerkingen van klassiekers en hedendaagse Franstalige pareltjes vertellen zij verhalen van verlangen, weemoed, liefde en joie de vivre! La Qutes uitgebreide repertoire varieert van klassiekers van Jacques Brel, Edith Piaf en George Brassens tot hedendaagse pareltjes van onder andere Zaz, Stromae en Camille.
Kleinkunst
zaterdag 11 april 2020
Mannen van Taal
AFGELAST
HELAAS AFGELAST
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Het wordt de meest onvergetelijke TALK ooit. Denkt hij. Helaas voor hem zijn er twee anderen die er net zo over denken. En voor ze het weten, zijn de heren verwikkeld in een woordenstrijd zonder weerga. Ze vullen en vallen elkaar aan, troeven elkaar af met dansende powerpoint en woordgoochelarij. Humor van de bovenste verbale plank. De leukste TED-talk-parodie ooit! Drie taaltitanen op het scherpst van de zinsnede. Punt.
Dinsdagmiddag, Filmhuis middag!
dinsdag 7 april 2020
Disobedience (Matinee)
Romantisch, geregisseerd door: Sebastián Lelio
Aanvang: 14:00u | Prijs: € 8,00 filmpje
'Disobedience' volgt een jonge vrouw die naar haar orthodox-joodse familie terugkeert, als ze erachter komt dat haar vervreemde vader is overleden. Ze veroorzaakt vervolgens flink wat onrust in de stille gemeenschap wanneer ze een relatie opbouwt met een oude vriendin. Een vrouw die getrouwd is met haar neef.
Deze film is helaas AFGELAST  
Muziek
vrijdag 24 april 2020
En Vrac
AFGELAST
HELAAS AFGELAST
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Het trio En Vrac mixt chansons met akoestische swing; liedjes in de Franse verhalende stijl, met Amerikaanse invloeden, maar in de Nederlandse taal. Dit alles spelen ze enkel op houten instrumenten.
Kleinkunst
zaterdag 25 april 2020
Klaas Prins
AFGELAST
HELAAS AFGELAST
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Een absurde zoektocht naar identiteit met scherpe grappen, originele liedjes en de nodige zelfspot. Klaas Prins neemt je mee op zoek naar de beste versie van zichzelf. Een wereld waarin je leven zin zou krijgen door Engelse teksten aan de muur te hangen, een wereld waarin Tinder een Utopiaanse Fata Morgana blijkt te zijn en een wereld waarin Rotterdammers gewoon de Efteling in mogen.
43374
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemmaandag 6 april 2020