Cabaret
vrijdag 25 oktober 2019
Pieter Verelst
Amai
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt de Vlaamse comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten 2016 toerde hij met zijn succesvolle debuutvoorstelling Mijn broer en ik (vijf sterren in de Belgische kwaliteitskrant De Standaard) door Nederland en Belgi. Zijn voorstelling Amai zit opnieuw vol met zijn typische humor en muzikale vondsten.
Cabaret
zaterdag 26 oktober 2019
Fuad Hassen
Remmende Voorsprong
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De derde comedyshow van Fuad gaat op die voet verder. Fuad is nou eenmaal een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen? Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten.
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 22 oktober 2019
Dogman (2018)
Misdaad, geregisseerd door: Matteo Garrone
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 8,00 filmpje
Marcello baat een hondentrimsalon uit in een desolate buitenwijk van Napels. Hij is een discrete man die door iedereen wordt geapprecieerd. De rust wordt verstoord wanneer zijn vriend Simoncino, een ex-bokser verslaafd aan cocaïne, de buurt terroriseert. De goedgelovige Marcello laat zich buiten zijn wil om meeslepen in een spiraal van geweld. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 1 november 2019
Cameretten
Cabaretfestival
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Cameretten Festival, d cabaretkweekvijver van Nederland! In meer dan vijftig jaar tijd hebben vele grote namen hier hun eerste stappen gezet. Zo hebben duizenden mensen onder andere Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Jandino Asporaat zien vallen en weer opstaan! Laat je vanavond ook verrassen door vers cabarettalent en ontdek de topcabaretiers van morgen.
Stand-up
zaterdag 2 november 2019
Anuar
EERLIJK
-UITVERKOCHT-
filmpje Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met alweer zijn zesde avondvullende solovoorstelling EERLIJK. Hij heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten; hij is vader geworden, heeft twee succesvolle boeken geschreven en is enorm gegroeid! Anuar heeft als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times gehaald n het prestigieuze Cameretten Festival gewonnen.
36745
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemmaandag 21 oktober 2019