Kleinkunst
vrijdag 28 februari 2020
Janneke Jager
Femme Faade
Nog 1 kaart beschikbaar
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Femme Faade is een openhartige muzikale voorstelling waarin cabaretire Janneke Jager het circus als metafoor voor het leven gebruikt. Wat laten we zien aan de buitenwereld, welk masker zetten we op? En wie vinden we daarbij eigenlijk belangrijker: onszelf of ons Hooggeerd Publiek? Dapper vertelt Janneke over haar worsteling hiermee: over haar verleden met een familiegeheim en de zorg voor een zieke vader.
Aantal:   
Kleinkunst
zaterdag 29 februari 2020
Paul v. Vliet Academie
Presentatie studenten
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De Paul van Vliet Academie presenteert (De Tour de) Jonge Cabaretiers van de Paul van Vliet Academie: Een selectie van 3 net afgestudeerde kleinkunstenaars van De Paul van Vliet Academie per avond, met presentatie. Deze avond spelen ze elk 30 minuten hun zelf geschreven voorstelling. Dus u treft het, krijgt u zomaar 2 voorstellingen cadeau.
Aantal:   
Dinsdagmiddag, Filmhuis middag!
dinsdag 3 maart 2020
La bande a Picasso (Matinee)
Komedie, geregisseerd door: Fernando Colomo
Aanvang: 14:00u | Prijs: € 8,00 filmpje
"De bende van Picasso" heet het groepje kunstenaars rond 1910 in Parijs heeft gevormd rond de jonge Spaanse schilder. Hun doel is de artistieke oude garde van hun voetstuk af te halen. Naast Picasso zat in het groepje schrijver Guillaume Apollinaire, Max Jacob, Manolo Hugue, Fernande en Gery Pieret een losbandig heerschap. Ze houden zich vooral bezig met het ritselen van voorschotten bij hun beschermheer Leo Stein voor nog niet erkende meesterwerken van Picasso.
Aantal:   
Muziek
vrijdag 6 maart 2020
Ryan van den Akker
Zoet - Zuur
HELAAS AFGELAST
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Actrice-zangeres Ryan van den Akker, bekend als hoofdrolspeelster uit tal van musicals, waaronder Cyrano, De Jantjes, Elisabeth, My Fair Lady en de stem van Alfred Jodocus Kwak is terug op het podium met haar eigenzinnige theatershow Zoet-Zuur. Een nieuwe ervaring op theatergebied. Samen met haar pianist/gitarist neemt zij u op indringende wijze mee naar de periode vanaf de jaren 30 waarin de kleinkunst en het cabaret hoogtij vierden in een sombere tijd.
Cabaret
zaterdag 7 maart 2020
Rob Scheepers
Gulzig
-UITVERKOCHT-
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na zijn traditionele Nieuwjaarsconference onder de rivieren is het nu tijd voor zijn derde landelijke show. Geen hoofdzonde is Rob vreemd. Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn?
42232
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemvrijdag 28 februari 2020