Muziek
vrijdag 24 januari 2020
Tiny Little Bigband
Theaterconcert
-UITVERKOCHT-
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
TLBB is de meest stijlvolle band van Nederland. Topmuzikanten en een gepassioneerde frontman bieden een ruige en zwoele nachtclubsfeer. Deze party-kings bepalen de sfeer en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare herinnering. Tiny Little Bigband heeft als viermanscombo of als compacte bigband al op vele honderden galadiners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamerconcerten, bedrijfsevenementen, premires, theater-, radio- en televisieprogramma's mogen optreden.
Kleinkunst
zaterdag 25 januari 2020
Margriet Bolding
Familie te koop
-UITVERKOCHT-
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Waarom je hele leven aan dezelfde familie vastzitten? Verkoop ze en kijk of er misschien nog wat leukers in de aanbieding is. Er staat vast nog wel een fijne Brabantse familie op familieplaats.nl. Eindelijk die bourgondische moeder met die hartelijke lach waar je altijd van gedroomd hebt. En koop dan gelijk ook een broer met oprechte interesse. En neem vanavond dat ene familielid waar je vanaf wilt gewoon eens mee naar deze voorstelling. Ruilen mag altijd.
Dinsdagmiddag, Filmhuis middag!
dinsdag 28 januari 2020
Nous finirons ensamble
Komedie, geregisseerd door: Guillaume Canet
Aanvang: 14:00u | Prijs: € 8,00 filmpje
In dit vervolg op Les petits mouchoirs (2010) trekt de vriendengroep van Max, inmiddels de veertig gepasseerd, naar het prachtige Zuid-Frankrijk om hem te verrassen voor zijn verjaardag. Tijdens de vakantie komen geheimen aan het licht en worden vriendschappen op de proef gesteld.
Aantal:   
Kleinkunst
vrijdag 31 januari 2020
AKF
Halve Finalistentournee
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Na drie intensieve en spannende selectierondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van 2020! Deze cabaret- en kleinkunsttalenten gaan van januari tot april met hun zelfgeschreven programmas op een landelijke try-out tournee. Daarbij worden ze gecoacht door verschillende theatermakers en regisseurs en volgen ze diverse Keep an Eye Masterclasses. Vlieguren maken, bijschrijven, schrappen, ontwikkelen en zo nu en dan spreekwoordelijk op je bek gaan.
Aantal:   
Muziek
zaterdag 1 februari 2020
INKT
Theaterconcert
HELAAS AFGELAST
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
INKT brengt je het nieuwe Nederlandse levenslied. Het orkest speelt romantische liedjes over het leven en de liefde die gelijk bij je naar binnen en onder je huid kruipen. Van up-tempo folknummers tot melancholische arrangementen, pop, klassiek en jazz gemixt in een symfonisch jasje. Een nieuwe kijk op chansons in de traditie van Liesbeth List en Jacques Brel. INKT is moeilijk onder n noemer te vangen en dat is precies hun kracht.
40650
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdonderdag 23 januari 2020