Cabaret
vrijdag 21 februari 2020
Deng Boy
Raar
Nog 2 kaarten beschikbaar
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Deng Boy gaat er weer tegenaan in hun nieuwe programma genaamd RAAR. Ze gaan het in deze show hebben over alles wat zij raar vinden in onze huidige maatschappij. En dat is nogal wat! Zo vinden zij het bijvoorbeeld RAAR dat zij Hollywood kennen maar Hollywood hen niet. Ook vinden ze het RAAR dat Surinamers, Nederlands spreken maar Nederlanders geen Surinaams. Aan de hand van hilarische sketches met oude, maar vooral nieuwe typetjes gaan ze alles wat ze RAAR vinden.
Aantal:   
Muziek
zaterdag 22 februari 2020
Verreck & Pleijsier
Renie
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Verreck & Pleijsier scoren met hun cabaretliedjes. Gave teksten op aanstekelijke muziek, geschreven vanuit een melodieus popgevoel. Na de intense samenwerking van hun theaterperiode bleven er met tussenpozen nieuwe liedjes komen. Gerijpter, beter. Maar nog steeds leuk. Tijd voor een nieuwe CD, getiteld Renie. Veel nieuwe liedjes, wonderschoon gitaarspel van Paul en enige onontkoombare verhalen van Marcel.
Aantal:   
Dinsdagmiddag, Filmhuis middag!
dinsdag 25 februari 2020
The white crow (Matinee)
Drama, geregisseerd door: Ralph Fiennes
Aanvang: 14:00u | Prijs: € 8,00 filmpje
De film vertelt het verhaal van de legendarische Russische balletdanser Rudolf Nureyev. Hij verlaat de balletcultuur door van Rusland naar het Westen uit te wijken. Hiervoor krijgt hij hulp van Clara Saint in 1961 in Parijs.
Aantal:   
Kleinkunst
vrijdag 28 februari 2020
Janneke Jager
Femme Faade
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Femme Faade is een openhartige muzikale voorstelling waarin cabaretire Janneke Jager het circus als metafoor voor het leven gebruikt. Wat laten we zien aan de buitenwereld, welk masker zetten we op? En wie vinden we daarbij eigenlijk belangrijker: onszelf of ons Hooggeerd Publiek? Dapper vertelt Janneke over haar worsteling hiermee: over haar verleden met een familiegeheim en de zorg voor een zieke vader.
Aantal:   
Kleinkunst
zaterdag 29 februari 2020
Paul v. Vliet Academie
Presentatie studenten
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De Paul van Vliet Academie presenteert (De Tour de) Jonge Cabaretiers van de Paul van Vliet Academie: Een selectie van 3 net afgestudeerde kleinkunstenaars van De Paul van Vliet Academie per avond, met presentatie. Deze avond spelen ze elk 30 minuten hun zelf geschreven voorstelling. Dus u treft het, krijgt u zomaar 2 voorstellingen cadeau.
Aantal:   
41926
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdonderdag 20 februari 2020