Stand-up
vrijdag 22 november 2019
Farbod
Vers van de pers
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Zijn hart is als een vogel in een kooi, maar op het podium is het als een blaadje in de wind. Geproduceerd in Iran en geassembleerd in Nederland neemt Farbod Moghaddam (winnaar juryprijs Leids Cabaret Festival 2018) je mee in een mysterieuze reis door zijn ziel. Vlieg mee op een tapijt door de bazaar van zijn geurige en kleurige herinneringen. Zijn voorhuidloze leven biedt namelijk een vat vol spannende avonturen.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 23 november 2019
Harteveld
Weet ik veel
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Er is een verpleegkundige die kan ruiken of u Parkinson heeft. Van al het internetverkeer is 10-15% porno. 66% van de millennials weet zeker dat de wereld rond is. Dit soort dingen, daar zit mijn hoofd dus vol mee. Dankzij het internet. Dat maakt mij een aanwinst voor uw pubquiz team, maar ook een buitengewoon irritant persoon om een discussie mee te voeren. Want elk standpunt kan ik relativeren tot je er bij neervalt. Ik ga de hele avond wetenswaardigheden op u loslaten.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 26 november 2019
Todos Lo Saben (2018)
Drama, geregisseerd door: Asghar Farhadi
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 8,00 filmpje
De in Argentinië woonachtige Laura keert voor een bruiloft samen met haar twee kinderen terug naar haar geboortegrond. Het familiefeest na afloop van de huwelijksvoltrekking krijgt een dramatische wending wanneer dochter Irene kort na een mysterieuze stroomstoring spoorloos blijkt te zijn verdwenen. Al snel rijst het vermoeden dat het tienermeisje is ontvoerd door iemand die aanwezig was op het feest!
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 29 november 2019
Thijs Kemperink
Eerlijk duurt het kortst!
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en programmas over alledaagse themas verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp. Over Eerlijk duurt het kortst!: Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen.
Kleinkunst
zaterdag 30 november 2019
Benjamin v/d Velden
Ja maar hoe dan?
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Benjamin vraagt zich altijd af hoe iets werkt. Soms uit wanhoop, maar meestal uit interesse. Neem deze promotietekst, voor een voorstelling die over een jaar vanaf nu af moet zijn. Nog geen woord op papier en de piano onberoerd. Benjamin wil u verrassen en de romantiek bewaren. Ja, maar hoe dan? Dat mag u zelf ervaren. Benjamin heeft laten zien waarom hij op de theaterpodia thuishoort.
Aantal:   
38238
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdonderdag 21 november 2019