Muziek
vrijdag 18 oktober 2019
Celine Cairo
Birds of Paradise
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De Amsterdamse singer-songwriter Celine Cairo schrijft betoverende popliedjes en heeft een stem die u niet snel vergeet. Wat ooit begon met spelen voor haar vrienden in de woonkamer van haar ouderlijk huis, groeide uit tot een passie waar ze haar leven omheen vormde. Inmiddels verovert Celine haar publiek met verstilde, emotionele optredens in binnen- en buitenland. Met een mix van warme akoestische instrumenten en dromerige elektronica speelde ze diverse tours in het popcircuit.
Cabaret
zaterdag 19 oktober 2019
Sjaak Bral
Vaarwel 2019
Nog 2 kaarten beschikbaar
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Waar tijd haar greep verloren heeft, weet niemand meer hoe laat men leeft. Gelukkig is daar: Sjaak Bral. Duider van het jaar. Al 23 jaar. Deze humorist heeft ons al die jaren geholpen om het oude af te sluiten, zodat we het nieuwe kunnen omarmen. En dat blijft hij doen totdat ik met gestrekte oorlellen lig. Vandaar: Vaarwel 2019!
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 15 oktober 2019
Green Book (2018)
Komedie, geregisseerd door: Peter Farrelly
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 8,00 filmpje
'Green Book' volgt een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, Tony Lip genaamd, die tijdelijk zonder werk zit als zijn nachtclub een paar maanden dicht gaat. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist. De twee leven in een totaal andere wereld, maar krijgen geleidelijk aan een band met elkaar.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 25 oktober 2019
Pieter Verelst
Amai
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt de Vlaamse comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten 2016 toerde hij met zijn succesvolle debuutvoorstelling Mijn broer en ik (vijf sterren in de Belgische kwaliteitskrant De Standaard) door Nederland en Belgi. Zijn voorstelling Amai zit opnieuw vol met zijn typische humor en muzikale vondsten.
Cabaret
zaterdag 26 oktober 2019
Fuad Hassen
Remmende Voorsprong
Nog 4 kaarten beschikbaar
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De derde comedyshow van Fuad gaat op die voet verder. Fuad is nou eenmaal een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen? Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten.
Aantal:   
36407
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemmaandag 14 oktober 2019