Muziek
vrijdag 13 december 2019
VanWyck
An Average Woman
-UITVERKOCHT-
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
De Amsterdamse singer-songwriter VanWyck brak het afgelopen jaar door met haar debuut album An Average Woman. Haar warme stem, sterke teksten en sfeervolle folk werden overladen met recensies vanuit de hele wereld en juichend onthaald door de landelijke muziekpers (4 ballen NRC, 5 sterren Algemeen Dagblad, 8,5 Heaven). VanWyck maakt dan ook geen standaard singer-songwriter liedjes maar brengt betoverende nummers over de grote thema's van het leven.
Cabaret
vrijdag 20 december 2019
TRYO
3 try-out voorstellingen
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Trio cabaretiers try-outen (een gedeelte uit) hun avondvullende shows. Een avondvullende voorstelling waarin drie comedians/cabaretiers ieder 30 minuten van hun nieuwe voorstelling try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt Grappige Zaken deze cabaretiers naar het theater! TRYO brengt wisselende line-ups, waarbij ook gastoptredens verwacht kunnen worden van comedians die niet zijn aangesloten bij Grappige Zaken.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 17 december 2019
A star is born (2018)
Romantisch, geregisseerd door: Bradley Cooper
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 8,00 filmpje
Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, Ally. Als de twee een liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlights en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.
Aantal:   
Kleinkunst
zaterdag 21 december 2019
Philippe Elan
Ma France en chansons
-UITVERKOCHT-
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Een reis in chansons door het Frankrijk van Edisonwinnaar Philippe Elan... over de liefde uiteraard, maar zonder daarbij de literatuur, de maatschappij, de film, de kunst te vergeten. Klassiekers uit de chansongeschiedenis illustreren deze muzikale reis van Philippe. Denk aan Charles Aznavour, Julien Clerc, Edith Piaf, Jacques Brel, Jean Ferrat en vele anderen maar ook nieuwe chansons, speciaal voor deze voorstelling geschreven.
Muzikaal Cabaret
zaterdag 4 januari 2020
Cafe 't Faute Lied
Nieuwjaarsconcert
Nog 1 kaart beschikbaar
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Vorig jaar kwam Rik Tazelaar te overlijden. Initiatiefnemer van Cafe 't Faute Lied. Het traditionele Nieuwjaarsconcert in theater 't Pand. Uitbater Izak Boom vraagt zijn muzikale stamgasten hun foutste liederen dit jaar alsnog te vertolken om zo het nieuwe jaar in te luiden en een jaar na dato stil te staan aan het gemis van deze markante Gorcummer. Wanklanken zullen uw oren strelen. De teksten zijn fout, maar ze worden recht uit het hart gezongen.
Aantal:   
39107
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdonderdag 12 december 2019