Cabaret
vrijdag 2 oktober 2020
Andr Manuel
SNEU
Nog 6 kaarten beschikbaar
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Een martelaar die pas in het paradijs merkt dat al zijn maagden tweedehands zijn. SNEU. Een VVD-er die nooit geleerd heeft hoe hij moet frauderen. SNEU. Een pornoactrice met smetvrees. SNEU. Eendagsvliegen met een vrij weekend. SNEU. De dieetcoach van Donald Trump. SNEU. Voor 100.000 dollar een giraffe neer mogen schieten en missen. SNEU. Een Duitse komediant. SNEU. SNEU is het zoveelste programma van Andr Manuel. Lachen, gieren en brullen over de rug van alle anderen. Dat is SNEU.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 3 oktober 2020
Vlamousse
Saampies
Nog 4 kaarten beschikbaar
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Saampies is het eerste avondvullende programma van Vlamousse. Na hun afstuderen aan de Koningstheateracademie besluiten Brigitte van Bakel en Maya van As in 2018 saampies verder te gaan. In 2019 wint het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de themas van deze tijd.
Aantal:   
Maandagmiddag, Filmhuis middag!
maandag 28 september 2020
Das Schweigende Klassenzimmer
Drama, geregisseerd door: Lars Kraume
Aanvang: 14:00u | Prijs: € 9,00 filmpje
De DDR, 1956. Theo en Kurt zijn naar West-Berlijn geweest en hebben daar op het journaal gezien dat in Boedapest bloedig een volksopstand is neergeslagen. Terug in Stalinstadt willen ze een gebaar maken en tijdens een les een minuut stilte houden. Dit veroorzaakt flink wat onrust.
Aantal:   
Toneel
vrijdag 9 oktober 2020
Debby Petter
Speelt De Liefde voorbij
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Een man en een vrouw. Bijna vijfendertig jaar getrouwd. Een goed huwelijk? Zij vinden van wel. En soms ook niet. Een gewoon huwelijk dus. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Zelfmoord? Waarschijnlijk niet. Een dom ongeluk? Zou kunnen. Zij is bodemloos verdrietig. Om zijn dood en om het geheim. Debby Petter vertelt het in een meeslepende, lichte en radeloze monoloog.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 10 oktober 2020
Steven Brunswijk
Wat een man kan, kan ik ook
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Sinds het begin van de mensheid wordt het vrouwelijk geslacht als 'zwakker' gezien. Maar niets is minder waar! Ik heb geleerd van verschillende powervrouwen in mijn leven zoals mijn moeder en mijn vrouw. Een vrouw kan heel veel dingen ook veel beter dan een man. MAAR NIET ALLES! En daar wringt ook gelijk de schoen. Die eeuwige discussies over het autorijden en het kunnen multitasken.
48316
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemmaandag 28 september 2020