Cabaret
zaterdag 13 maart 2021
Tobi Kooiman
Best Of
HELAAS AFGELAST
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
"Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. Een waar feest voor de theaterbezoeker." Aldus de jury van Cameretten. Een uitverkocht Oude Luxor Theater bekroonde hem dan ook met de publieksprijs. Tobi is wiskundige en stoicijn, probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch?
Cabaret
vrijdag 26 maart 2021
Peter van Ewijk
Contact
HELAAS AFGELAST
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Peter van Ewijk werd gelanceerd zonder gouden plaat. Hij moest zelf maar uitzoeken hoe je nu precies contact maakt met anderen. En dan helpt het niet dat je als kind naar Turnhout (Belgie) moet verhuizen; naar een plaats buiten de stad waar geen andere leeftijdgenootjes wonen; en dat je alleen maar kunt spelen met je eigen levendige fantasie. Peter van Ewijk won met het Vlaams-Nederlandse cabaretduo Lankmoed de publieksprijs Cameretten.
We hebben op dit moment geen films in de agenda staan.
Cabaret
vrijdag 26 maart 2021
Mark van de Veerdonk
Geen Viking
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven
Aantal:   
Muziek
zaterdag 27 maart 2021
Nadja Filtzer
Vive Piaf !
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Nadja Filtzer en musici nemen je mee in de achtbaan van Piaf's leven en liefdes. In muziek en theatertekst met chansons als 'la Vie en Rose' en 'Rien de Rien', eigen vertalingen en onbekende juweeltjes, volgt ze het kronkelige pad langs Parijse bordelen naar uitverkochte concertzalen "Nadja de Piaf van de 21e eeuw!... alsof Edith uit de dood is herrezen" de Gelderlander.
Aantal:   
55016
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemmaandag 8 maart 2021