Kleinkunst
vrijdag 29 januari 2021
Kleinkunst Festival
Finalistentournee
HELAAS AFGELAST
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Het Amsterdams Kleinkunst Festival begeleidt aanstormend talent naar hun kleinkunstcarriere. De Halve Finalisten van de AKF Sonneveldprijs touren daarom nu door het land. Ze zijn er klaar voor om de theaterzalen te veroveren. Dit wil je niet missen, al was het maar om later te claimen dat je ze als eerste live hebt gezien. Van der Laan en Woe. Yentl en De Boer. Glodi Lugungu. Rosa da Silva. Stefano Keizers.
Muziek
zaterdag 30 januari 2021
Flip Noorman
Amor Fati
HELAAS AFGELAST
filmpje  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Na het overdonderende succes van de 'Zingt Leonard Cohen' concertreeks is Flip Noorman terug… Ooit maakte hij naam als enfant terrible. Nu wordt hij omhelsd door het publiek. Noorman zit in een spagaat. Wat doet de 'onbegrepen kunstenaar' wanneer hij geaccepteerd wordt? In zijn nieuwste theaterconcert tuigt de donkerste stem van Nederland met zijn fenomenale begeleidingsband een wereld op die twijfelt.
We hebben op dit moment geen films in de agenda staan.
Kleinkunst
vrijdag 5 februari 2021
Yvonne v/d Eerenbeemt
HEEL STUK
HELAAS AFGELAST
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
HEEL STUK is een ode aan de imperfectie. Een viering van rafelrandjes, antihelden en alles waar een hoek af is. Een one-woman klucht met genante spreekbeurten, jankende gitaren, penibele publiekssituaties en een joie de vivre van heb ik jou daar. En natuurlijk Yvonne's fabelachtige liedjes. HEEL STUK; extreem geschikt voor mensen.
Cabaret
zaterdag 6 februari 2021
Sjaak Bral
De Meesterkraker
HELAAS AFGELAST
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Sjaak Bral brengt samen met acteur Burt Rutteman een avond vol spanning, ontroering en humor over het bewogen leven van Aage Meinesz. Een reis terug naar de onschuldige jaren zeventig - want als vroeger alles beter was, geldt dat zeker voor de onderwereld.
51839
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemmaandag 25 januari 2021