Cabaret
zaterdag 5 december 2020
Kirsten van Teijn
(sex)periment
Nog 5 kaarten beschikbaar
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten nieuwe vormen in de liefde. We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Maar beperkingen bieden ook nieuwe ruimte. Is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniren?
Aantal:   
Muzikaal Cabaret
vrijdag 11 december 2020
Un, Dos, Stress
Kerstspecial
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Thijs van de Meeberg (winnaar jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2015) en Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) vormen samen Un, Dos, Stress. Het duo debuteerde in 2017 met de avondvullende voorstelling De Totale Escalatie en eigenlijk escaleert alles wat ze aanraken nog steeds totaal. De wereld van Un, Dos, Stress is niets dat er al eerder was; een absurde mix van cabaret, toneel en mime... aandoenlijk en pijnlijk tegelijk.
Aantal:   
Maandagmiddag, Filmhuis middag!
maandag 7 december 2020
Emma
Drama, geregisseerd door: Autumn de Wilde
Aanvang: 14:00u | Prijs: € 9,00 filmpje
Emma Woodhouse is een jonge vrouw die toevallig ontdekt dat ze een goede koppelaarster is. Dat bewijst althans het huwelijk dat ze bijwoont tussen de geliefden die ze heeft weten samen te brengen. Ze besluit haar talent te gebruiken om single vrienden aan een lief te helpen. Intussen is er ook voor haar zelf op amoureus vlak iets op til.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 12 december 2020
Murth Mossel
Tot op dat moment
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Geen Oudejaarsconference, maar een eindejaars-comedyshow! Murth Mossel geeft voor het sluiten van het jaar 2020 een andere blik op het nieuws, door middel van scherpe observaties, persoonlijke verhalen en een tikkeltje zelfspot. Aan voorspellingen doen we niet, maar als we er één mogen maken, is het dat er keihard gelachen gaat worden, tijdens deze humoristische blik op 2020!
Aantal:   
Show/Musical
dinsdag 15 december 2020
monkey musical
Herrie op de prerrie
-UITVERKOCHT-
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Ma en George Baker bezitten een saloon in het wilde westen, echter door de gokzucht van George en de hebberigheid van de moeder van de aangenomen zoon, die ook de sheriff van het dorp is, dreigen ze deze ontmoetingsplek voor dames van plezier, cowboys en cowgirls te verliezen aan een groep mormonen die er een kerk van willen maken. Een hilarische musical vol country classics en line-dance.
50669
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzaterdag 5 december 2020