Muziek
vrijdag 23 april 2021
Philippe Elan
Ma France en chansons
HELAAS AFGELAST
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Een reis in chansons door het Frankrijk van Edisonwinnaar Philippe Elan... over de liefde uiteraard, maar zonder daarbij de literatuur, de maatschappij, de films, de kunst te vergeten. Klassiekers uit de chansongeschiedenis illustreren deze muzikale reis van Philippe. Denk aan Charles Aznavour, Julien Clerc, Edith Piaf, Jacques Brel, Jean Ferrat en vele anderen maar ook nieuwe chansons, speciaal voor deze voorstelling geschreven.
Cabaret
vrijdag 23 april 2021
Mark van de Veerdonk
Geen Viking
HELAAS AFGELAST
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven
We hebben op dit moment geen films in de agenda staan.
Cabaret
zaterdag 24 april 2021
Arie Vuyk
Hardop Denken
HELAAS AFGELAST
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Wilt u bij een cabaretvoorstelling op de eerste rij zitten zonder angst om voor schut gezet te worden? Bij Arie Vuyk kan dat! Dat komt door zijn afwijking: hij is voorzichtig... Hoe komt dat? Sommige mensen zeggen meteen wat in ze opkomt. Anderen denken eerst na. Arie Vuyk is anders want hij denkt hardop. In het leven van een voorzichtige valt weinig te lachen, maar gelukkig doet zijn publiek dat voor hem!
Muziek
vrijdag 30 april 2021
Wybe Zijlstra
Theaterconcert Whybe
HELAAS AFGELAST
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
In het eerste programma WHYBE wordt afgewisseld tussen intieme muziekstukken en intense gedichten. Wybe met zijn strakke, toch onvoorspelbare gitaarspel met naast hem Levi, een schim die sferisch op zijn electrische gitaar meefluistert. WHYBE streeft ernaar je met zijn muziek iets echts en ongehoords te laten horen. Zodra je het theater hebt verlaten heeft WHYBE met zijn teksten en melodien oude zekerheden aan het wankelen gebracht.
56064
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemdonderdag 15 april 2021