Cabaret
vrijdag 25 september 2020
Ronald Snijders
Een avond met mij
Nog 1 kaart beschikbaar
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 2 oktober 2020
André Manuel
SNEU
Nog 6 kaarten beschikbaar
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Een martelaar die pas in het paradijs merkt dat al zijn maagden tweedehands zijn. SNEU. Een VVD-er die nooit geleerd heeft hoe hij moet frauderen. SNEU. Een pornoactrice met smetvrees. SNEU. Eendagsvliegen met een vrij weekend. SNEU. De dieetcoach van Donald Trump. SNEU. Voor 100.000 dollar een giraffe neer mogen schieten en missen. SNEU. Een Duitse komediant. SNEU. SNEU is het zoveelste programma van André Manuel. Lachen, gieren en brullen over de rug van alle anderen. Dat is SNEU.
Aantal:   
Maandagavond, Filmhuis avond!
maandag 21 september 2020
Les Misérables (2019)
Misdaad, geregisseerd door: Ladj Ly
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 9,00 filmpje
Stéphane heeft net Cherbourg achter zich gelaten om zich aan te sluiten bij de brigade die zich bezighoudt met de criminaliteit in Montfermeil. Hij wordt op sleeptouw meegenomen door twee ervaren collega's. Al snel ontdekt Stéphane de spanningen tussen de diverse groepen in de wijk. Wanneer ze tot een arrestatie overgaan, bevinden de drie mannen zich in de grote minderheid en worden hun handelingen bovendien gefilmd door een drone.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 3 oktober 2020
Vlamousse
Saampies
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Saampies is het eerste avondvullende programma van Vlamousse. Na hun afstuderen aan de Koningstheateracademie besluiten Brigitte van Bakel en Maya van As in 2018 saampies verder te gaan. In 2019 wint het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd.
Aantal:   
Toneel
vrijdag 9 oktober 2020
Debby Petter
Speelt De Liefde voorbij
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Een man en een vrouw. Bijna vijfendertig jaar getrouwd. Een goed huwelijk? Zij vinden van wel. En soms ook niet. Een gewoon huwelijk dus. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Zelfmoord? Waarschijnlijk niet. Een dom ongeluk? Zou kunnen. Zij is bodemloos verdrietig. Om zijn dood en om het geheim. Debby Petter vertelt het in een meeslepende, lichte en radeloze monoloog.
Aantal:   
47984
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzaterdag 19 september 2020