Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzaterdag 19 september 2020
Hieronder ziet u het overzicht van de komende voorstellingen in theater 't Pand.
U kunt direct de voorstelling bestellen door het aantal gewenste kaarten in te voeren en op de bestelknop te klikken. Uw bestelling wordt dan op het bestelformulier toegevoegd.
Wij wensen u alvast heel veel kijk- en luisterplezier bij de voorstelling(en).


Cabaret
vrijdag 4 december 2020
Jasper van Kuijk
Tot hier en niet verder
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Jasper van Kuijk heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Jasper vraagt het zichzelf hardop af in zijn nieuwe programma Tot hier en niet verder. Dus fileert hij in zijn nieuwe voorstelling weer met vrolijk cynisme zijn en onze 'beschaving'. Lachen met het mes op tafel.

Cabaret
zaterdag 5 december 2020
Kirsten van Teijn
(sex)periment
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten nieuwe vormen in de liefde. We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Maar beperkingen bieden ook nieuwe ruimte. Is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniren?
Kirsten begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend n haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor n liefde of n sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je twee keer zoveel schoonmoeders hebt, twee keer zoveel emoties en zes kerstdiners. Of omdat je volgens het RIVM nu maar n seksbuddy mag hebben. Een intieme avond rondom 21e-eeuwse liefde over gender, seksualiteit en identiteit.

Muzikaal Cabaret
vrijdag 11 december 2020
Un, Dos, Stress
Kerstspecial
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Thijs van de Meeberg (winnaar jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2015) en Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) vormen samen Un, Dos, Stress. Het duo debuteerde in 2017 met de avondvullende voorstelling De Totale Escalatie en eigenlijk escaleert alles wat ze aanraken nog steeds totaal. De wereld van Un, Dos, Stress is niets dat er al eerder was; een absurde mix van cabaret, toneel en mime... aandoenlijk en pijnlijk tegelijk.

Cabaret
zaterdag 12 december 2020
Murth Mossel
Tot op dat moment
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Geen Oudejaarsconference, maar een eindejaars-comedyshow! Murth Mossel geeft voor het sluiten van het jaar 2020 een andere blik op het nieuws, door middel van scherpe observaties, persoonlijke verhalen en een tikkeltje zelfspot. Aan voorspellingen doen we niet, maar als we er één mogen maken, is het dat er keihard gelachen gaat worden, tijdens deze humoristische blik op 2020!

Stand-up
vrijdag 18 december 2020
Arjan Kleton
Met de fles groot gebracht
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00 filmpje
Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot 'na sluit' mogen blijven hangen omdat ze hem kennen.
De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk. En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord... Maar weet jij het zelf nog?

September | Oktober | November | December | Januari | Februari | Maart | April | Mei | Juni