Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemwoensdag 25 november 2020
Hieronder ziet u het overzicht van de komende voorstellingen in theater 't Pand.
U kunt direct de voorstelling bestellen door het aantal gewenste kaarten in te voeren en op de bestelknop te klikken. Uw bestelling wordt dan op het bestelformulier toegevoegd.
Wij wensen u alvast heel veel kijk- en luisterplezier bij de voorstelling(en).


Kleinkunst
vrijdag 5 februari 2021
Yvonne v/d Eerenbeemt
HEEL STUK
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
HEEL STUK is een ode aan de imperfectie. Een viering van rafelrandjes, antihelden en alles waar een hoek af is. Een one-woman klucht met genante spreekbeurten, jankende gitaren, penibele publiekssituaties en een joie de vivre van heb ik jou daar. En natuurlijk Yvonne's fabelachtige liedjes. HEEL STUK; extreem geschikt voor mensen.
Yvonne stond afgelopen seizoen met 'BRONST' in de theaters waarin ze het prachtige nummer 'La Fin' zong, dit leverde haar een welverdiende nominatie op voor de Annie M.G. Schmidt-prijs 2020.

Cabaret
zaterdag 6 februari 2021
Sjaak Bral
De Meesterkraker
AFGELAST
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00

Cabaret
zaterdag 6 februari 2021
Mannen van Taal
TALK!
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
Het wordt de meest onvergetelijke TALK ooit. Denkt hij. Helaas voor hem zijn er twee anderen die er net zo over denken. En voor ze het weten, zijn de heren verwikkeld in een woordenstrijd zonder weerga. Ze vullen en vallen elkaar aan, troeven elkaar af met dansende powerpoint en woordgoochelarij. Humor van de bovenste verbale plank. De leukste TED-talk-parodie ooit! Drie taaltitanen op het scherpst van de zinsnede. Punt.
TALK is een cabaretvoorstelling van John Schleipen (Crème Fraîche), Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen (o.a. Mannen van Taal).

Cabaret
vrijdag 12 februari 2021
TRYO
Trio cabaretiers try-outen
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
TRYO oftewel 'trio cabaretiers try-outen', is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaret festivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling.

Kleinkunst
zaterdag 13 februari 2021
Janneke Jager
Fout-nostalgische cabarettrip
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
De roots van Janneke Jager liggen in Groningen. Ze timmert al wat jaren aan de weg in cabaretland vanuit haar thuisstad Utrecht, waar ze de publieksprijs van het Utrechts Cabaretfestival won. Janneke stond in de kwartfinale van het Leids Cabaretfestival en speelde bij De Cabaretpoel met o.a.Thijs van de Meeberg, Patrick Nederkoorn en Marco Lopes. Guido Weijers programmeert haar tijdens zijn Comedy Festival.

Cabaret
vrijdag 19 februari 2021
Samir Fighil
Een geboren entertainer
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als een van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen. Getogen (met twee zachte G's!) in keizerstad Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving.
Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt.

Kleinkunst
zaterdag 20 februari 2021
Lisa Loeb
Extase
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
Je kent haar als 'de blonde' van het cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd ze genomineerd voor de Annie M.G. Schmidptrijs en speelde ze in zo'n beetje ieder theater in Nederland. En nu komt Lisa Loeb naar het theater met haar eerste solovoorstelling: Extase. Gewapend met twee gruwelijk goede muzikanten staat Lisa klaar om met u deze roerige tijden 'onder de Loeb' te nemen.

Kleinkunst
vrijdag 26 februari 2021
Beth & Flo
Rachtime
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
Met onstuitbaar enthousiasme en aanstekelijk jeugdige charme maken pianistes Elsbet Remijn & Claudette Verhulst - samen pianoduo Beth & Flo - een klassiek concert verrassend en een tikkie theatraal. Beiden afgestudeerd in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, maken zij nu furore met vernieuwende en frisse concertprogramma's waarmee klassieke muziek toegankelijk wordt voor een breed publiek.

Cabaret
zaterdag 27 februari 2021
Lucinda Sedoc
Lekker lang Luusje(women Only
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Lucinda speelt dit seizoen haar eerste cabaretvoorstelling 'Lekker lang Luusje'. Zij is vastbesloten u mee te nemen op een vermakelijke reis. Met haar theatrale achtergrond krijgt u een heerlijke revue show met typetjes, anekdotes en een mix van cultuur te zien, zoals Lucinda dat het beste kan. Lucinda Sedoc is een stand-up comedian, theatermaker, regisseuse, schrijfster en presentatrice uit Amsterdam. Lucinda treedt regelmatig op bij Fatu & Da Bounce Comedy.

September | Oktober | November | December | Januari | Februari | Maart | April | Mei | Juni