Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemwoensdag 25 november 2020
Hieronder ziet u het overzicht van de komende voorstellingen in theater 't Pand.
U kunt direct de voorstelling bestellen door het aantal gewenste kaarten in te voeren en op de bestelknop te klikken. Uw bestelling wordt dan op het bestelformulier toegevoegd.
Wij wensen u alvast heel veel kijk- en luisterplezier bij de voorstelling(en).


Muzikaal Cabaret
zaterdag 9 januari 2021
Mirjam & Friends
Nieuwjaarsconcert
UITVERKOCHT
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00

Stand-up
vrijdag 15 januari 2021
Jim Speelmans
Huppethee
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00 filmpje
Jim Speelmans is een begrip in het stand-up comedy- en cabaret circuit. U heeft waarschijnlijk al vaak om hem gelachen zonder dat u het wist. Hij is namelijk jarenlang de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld. Ondertussen treedt Jim ook op met zijn eigen shows. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk, dat is Jim Speelmans. 'Huppethee' is een dynamische solovoorstelling met een hoge grapdichtheid.
Een komische, kleurrijke voorstelling van een getalenteerd theaterdier.

Cabaret
zaterdag 16 januari 2021
Gerrie Smits
De Groene Steen
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
Zijn debuutprogramma 'De Groene Steen' gaat over de belangrijke zaken van het leven. Vriendschap, zijn jeugd, zijn leven, zijn ervaringen. Dat klinkt erg autobiografisch, maar Gerrie weet dit als cabaretier naar een breder niveau te trekken. Daardoor kunnen alle mensen in het publiek zich herkennen in zijn onderwerpen en thema's. Omdat hij zijn verhalen zo mooi en zo hilarisch vertelt blijven ze ook hangen.

Muziek
vrijdag 22 januari 2021
Nina June
Minimal
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00 filmpje www
In een wereld waarin alles draait om 'meer meer meer', is zangeres Nina June (winnaar Zilveren Notekraker 2018) op zoek naar minder. Tijdens 'Minimal' komt de zangeres tot de kern. Ze speelt haar filmische popsongs voor het eerst in een akoestische setting met enkel zang, piano en cello. Het gaat haar om de muziek, de emotie, de verbeelding. Voor dit concert laat ze zich o.a inspireren door de pianomuziek van Yann Tiersen en Michael Nyman.
Componisten die met klanken de meest krachtige beelden kunnen oproepen. Nina wordt vergeleken met zangeressen als Ane Brun en Agnes Obel, maar heeft haar eigen sound die reikt tot buiten de landsgrenzen. Zo speelde ze in zalen van Paradiso tot New York en zong ze duetten met HAEVN en Thomas Dybdahl. Laat je vervoeren door de muziek en Nina's bijzondere stemgeluid. Een avond waarop verstilde schoonheid centraal staat.

CabaretNog 2 kaarten!
zaterdag 23 januari 2021
Cabaret Festival
34e FINALISTENTOUR
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Het 34e Groninger Studenten Cabaret Festival. Veel grote cabaretiers, onder wie Jochem Myjer en Theo Maassen zullen je vertellen dat er niets boven Groningen gaat! Het zijn slechts twee van de grote cabaretnamen, die aan het begin van hun carriere naar het noorden afreisden om daarna huiswaarts te keren als winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De rest is geschiedenis.
De deelnemers aan de 34e editie van dit geheel door studenten georganiseerde festival, proberen hun grappen op dit moment nog uit voor de spiegel op hun studentenkamer en aan de bar in hun stamkroeg. Na een intensief traject waarin zij begeleid en gecoacht worden door ervaren mensen uit het vak, gaan de drie talenten die in het najaar van 2020 de finale halen, een tour maken langs de theaters in het hele land. Ben jij erbij als er opnieuw geschiedenis wordt geschreven?

Kleinkunst
vrijdag 29 januari 2021
Kleinkunst Festival
Finalistentournee
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Het Amsterdams Kleinkunst Festival begeleidt aanstormend talent naar hun kleinkunstcarriere. De Halve Finalisten van de AKF Sonneveldprijs touren daarom nu door het land. Ze zijn er klaar voor om de theaterzalen te veroveren. Dit wil je niet missen, al was het maar om later te claimen dat je ze als eerste live hebt gezien. Van der Laan en Woe. Yentl en De Boer. Glodi Lugungu. Rosa da Silva. Stefano Keizers.
Ze hebben allemaal minstens een ding gemeen: ze wonnen de AKF Sonneveldprijs en wisten een succesvolle (theater)carriere op te bouwen. Het AKF biedt kleinkunst- en cabarettalenten een uitgebreid ontwikkelingstraject binnen de Nederlandse theaterwereld. Het festival richt zich op de kleinkunst in de breedste zin van het woord: binnen het AKF is ruimte voor cabaret, muziektheater, poezie en het Nederlandstalige theaterlied.

Muziek
zaterdag 30 januari 2021
Flip Noorman
Love it!
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00 filmpje www
Na het overdonderende succes van de 'Zingt Leonard Cohen' concertreeks is Flip Noorman terug… Ooit maakte hij naam als enfant terrible. Nu wordt hij omhelsd door het publiek. Noorman zit in een spagaat. Wat doet de 'onbegrepen kunstenaar' wanneer hij geaccepteerd wordt? In zijn nieuwste theaterconcert tuigt de donkerste stem van Nederland met zijn fenomenale begeleidingsband een wereld op die twijfelt.
In een tijd van volmaakte insta-stories en hippe lifestyle wereldverbeteraars zoekt 'de wantrouwende lone-wolf met een hang naar het onvolmaakte' zijn plaats.

September | Oktober | November | December | Januari | Februari | Maart | April | Mei | Juni