Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemwoensdag 25 november 2020
Hieronder ziet u het overzicht van de komende voorstellingen in theater 't Pand.
U kunt direct de voorstelling bestellen door het aantal gewenste kaarten in te voeren en op de bestelknop te klikken. Uw bestelling wordt dan op het bestelformulier toegevoegd.
Wij wensen u alvast heel veel kijk- en luisterplezier bij de voorstelling(en).


Stand-up
vrijdag 5 maart 2021
Oscar Arnold
Onder anderen
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00 filmpje
Bij het horen van Oscar Arnold denk je in eerste instantie aan een tweeling, maar op het podium blijkt het toch 'n eenling. Oscar Arnold is zo'n typische rare gast uit je middelbareschooltijd. Althans zo lijkt het, want wie is de ware Oscar? Wees voorbereid, verwacht geen hippe comedian die high-fivet met publiek. Verwacht... Oscar! Oscar Arnold stond in de halve finale van het Leids Cabaret Festival 2016, is lid van de Knock Out Comedy Crew en was te zien op o.a HumorTV.

MuziekNog 1 kaart!
zaterdag 6 maart 2021
Tiny Little Bigband
Theaterconcert
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
TLBB is de meest stijlvolle band van Nederland. Topmuzikanten en een gepassioneerde frontman bieden een ruige en zwoele nachtclubsfeer. Deze party-kings bepalen de sfeer en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare herinnering. TLBB beheerst de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau.

Cabaret
zaterdag 13 maart 2021
Tobi Kooiman
Best Of
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
"Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. Een waar feest voor de theaterbezoeker." Aldus de jury van Cameretten. Een uitverkocht Oude Luxor Theater bekroonde hem dan ook met de publieksprijs. Tobi is wiskundige en stoicijn, probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch?

Cabaret
vrijdag 26 maart 2021
Peter van Ewijk
Contact
AFGELAST
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00

Cabaret
vrijdag 26 maart 2021
Mark van de Veerdonk
Geen Viking
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven
Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot … wat sleept de Brabantse komiek nu het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”.

Muziek
zaterdag 27 maart 2021
Nadja Filtzer
Vive Piaf !
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00 filmpje www
Nadja Filtzer en musici nemen je mee in de achtbaan van Piaf's leven en liefdes. In muziek en theatertekst met chansons als 'la Vie en Rose' en 'Rien de Rien', eigen vertalingen en onbekende juweeltjes, volgt ze het kronkelige pad langs Parijse bordelen naar uitverkochte concertzalen "Nadja de Piaf van de 21e eeuw!... alsof Edith uit de dood is herrezen" de Gelderlander.
Leo Bouwmeester- piano - Gert Wantenaar- accordeon, Harm Wijntjes-contrabas, Frank Affolter-eindregie

September | Oktober | November | December | Januari | Februari | Maart | April | Mei | Juni