Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzaterdag 19 september 2020
Hieronder ziet u het overzicht van de komende voorstellingen in theater 't Pand.
U kunt direct de voorstelling bestellen door het aantal gewenste kaarten in te voeren en op de bestelknop te klikken. Uw bestelling wordt dan op het bestelformulier toegevoegd.
Wij wensen u alvast heel veel kijk- en luisterplezier bij de voorstelling(en).


CabaretNog 6 kaarten!
vrijdag 2 oktober 2020
Andr Manuel
SNEU
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Een martelaar die pas in het paradijs merkt dat al zijn maagden tweedehands zijn. SNEU. Een VVD-er die nooit geleerd heeft hoe hij moet frauderen. SNEU. Een pornoactrice met smetvrees. SNEU. Eendagsvliegen met een vrij weekend. SNEU. De dieetcoach van Donald Trump. SNEU. Voor 100.000 dollar een giraffe neer mogen schieten en missen. SNEU. Een Duitse komediant. SNEU. SNEU is het zoveelste programma van Andr Manuel. Lachen, gieren en brullen over de rug van alle anderen. Dat is SNEU.

Cabaret
zaterdag 3 oktober 2020
Vlamousse
Saampies
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Saampies is het eerste avondvullende programma van Vlamousse. Na hun afstuderen aan de Koningstheateracademie besluiten Brigitte van Bakel en Maya van As in 2018 saampies verder te gaan. In 2019 wint het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de themas van deze tijd.

Toneel
vrijdag 9 oktober 2020
Debby Petter
Speelt De Liefde voorbij
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Een man en een vrouw. Bijna vijfendertig jaar getrouwd. Een goed huwelijk? Zij vinden van wel. En soms ook niet. Een gewoon huwelijk dus. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Zelfmoord? Waarschijnlijk niet. Een dom ongeluk? Zou kunnen. Zij is bodemloos verdrietig. Om zijn dood en om het geheim. Debby Petter vertelt het in een meeslepende, lichte en radeloze monoloog.
Tekst: Debby Petter Spel: Debby Petter Regie: Maarten Mourik

CabaretNog 2 kaarten!
zaterdag 10 oktober 2020
Steven Brunswijk
Wat een man kan, kan ik ook
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Sinds het begin van de mensheid wordt het vrouwelijk geslacht als 'zwakker' gezien. Maar niets is minder waar! Ik heb geleerd van verschillende powervrouwen in mijn leven zoals mijn moeder en mijn vrouw. Een vrouw kan heel veel dingen ook veel beter dan een man. MAAR NIET ALLES! En daar wringt ook gelijk de schoen. Die eeuwige discussies over het autorijden en het kunnen multitasken.

Cabaret
vrijdag 16 oktober 2020
Silvester Zwaneveld
Lichtgeraakt!
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Silvester is terug en hoe! Gedreven, bevlogen, verhalend en oer grappig. Deze alleskunner komt naar je toe met zijn nieuwe voorstelling 'Lichtgeraakt'. In deze show zal Silvester op hilarische wijze uit de doeken doen waarom 'geraakt' worden een absolute basis behoefte is. Altijd met goeie grappen, interactie met de zaal, toffe verhalen en nieuwe technieken. Silvester brengt theatershows die nog dagenlang lekker nagloeien.

CabaretNog 1 kaart!
zaterdag 17 oktober 2020
Arie Koomen
BOE!
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
In BOE! worden economische problemen opgelost. De toekomst wordt uitgelegd. Er worden oplossingen aangedragen. Door Arie? Ja! Juist door hem. Is het allemaal zo simpel? JA! Zo simpel is het. Tuurlijk... niet al zijn oplossingen zullen bij iedereen in de smaak vallen. Dat is wel typisch Arie. De mensen voor zich winnen om ze daarna resoluut tegen zich te laten keren. BOE!

Cabaret
vrijdag 23 oktober 2020
Jasper van der Veen
Het dreigt goed te komen
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
Jasper vertelt mooie en slimme verhalen vol sterke grappen. Hij is verwonderd en boos, over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties fileert hij de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken. Maar hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, doen en vooral zijn laten. Hij wil een stap verder. Hij wil door. Hij vindt dat de wereld door moet.
De winnaar van de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019 maakt in seizoen 20/21 zijn eerste avondvullende voorstelling in regie van Peter van de Witte.

Muzikaal Cabaret
zaterdag 24 oktober 2020
Anne & Lisa
LONELY PONY
AFGELAST
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00

Cabaret
zaterdag 24 oktober 2020
Thijs van de Meeberg
Kom nou maar gewoon.
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
Proberen de ander te begrijpen. Thijs deed deze poging al eerder, maar zijn hoofd werkte niet mee. Want wat denkt hij nu eigenlijk zelf? Welke gedachte is waar? Is Thijs zijn geweten wel zo betrouwbaar? Waar dit eindigt? In februari 2015 won Thijs van de Meeberg overtuigend de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival met zijn voorstelling 'Vleesgeworden'. Deze voorstellingen ontwikkelde hij aan de Koningstheateracademie in 's-Hertogenbosch waar hij in 2014 afstudeerde.

Cabaret
zaterdag 31 oktober 2020
Bas Birker
BELG, Tegen wil en drank
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Na 30 jaar in Tilburg ontdekte comedian Bas Birker (1979) wat hij eigenlijk al heel lang wist: hij werd geboren in het verkeerde land. En dus besloot hij om een paar kilometer naar het zuiden te trekken. Met een cultuurshock, een drankprobleem en een carriere tot gevolg. BELG is een ode aan Nederlands geregel en Belgisch gefoefel. Aan Hollandse directheid en Vlaams getaffel. Aan ZOAB en dat spul waar ze over de grens de wegen mee bedekken.

September | Oktober | November | December | Januari | Februari | Maart | April | Mei | Juni