Muziek
zaterdag 25 september 2021
Elfie Tromp
Zingt Janis Ian
HELAAS AFGELAST
filmpje Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Locatie: Theater 't Pand
Wat begint als een klassiek liedjesprogramma waarin Elfie een ode brengt aan Janis Ian en haar tijdloze hits zoals At Seventeen en Fly to High tot leven brengt, ontrafelt in een moderne hertaling, door het gebruik, naast een piano, van een loopmachine, soundscapes en beats die de bedding vormen voor spoken word en verhalende gedichten over feminisme, het belang van kunst en je stem laten horen.
Cabaret
vrijdag 1 oktober 2021
Martijn Kardol
De Situatie
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Locatie: De Nieuwe Doelen
Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Maar hoe? En door wie? Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Of ben ik dat zelf? En wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor?
Aantal:   
Klik voor het aanbod van ons filmhuis op de knop "Filmhuis" in het Service Menu.
Cabaret
zaterdag 2 oktober 2021
Gestampte Meisjes
Lext Nevel
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Locatie: De Nieuwe Doelen
Niets blijkt goed genoeg, dus vergeet al die goeroes, stop met het lezen van zelfhulpboeken en laat die ted-talk-experts maar kletsen. Echter dan dit krijg je het niet. De Gestampte Meisjes laten je de waarheid zien: de worstelende, hijgende, eerzuchtige mens in al zijn glorie.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 8 oktober 2021
Lisa Ostermann
Met z'n allen
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 11,00
Locatie: De Nieuwe Doelen
Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival.'Met z'n allen' gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt.
Aantal:   
62641
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemvrijdag 24 september 2021