Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemvrijdag 22 oktober 2021
Hieronder ziet u het overzicht van de komende voorstellingen in theater 't Pand.
U kunt direct de voorstelling bestellen door het aantal gewenste kaarten in te voeren en op de bestelknop te klikken. Uw bestelling wordt dan op het bestelformulier toegevoegd.
Wij wensen u alvast heel veel kijk- en luisterplezier bij de voorstelling(en).


Cabaret
vrijdag 4 februari 2022
Femke Verneij
Op Volle Kracht
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
'Ik kan dat niet' heb ik vervangen door 'Ik ben aan het leren'! Want ook al krimpen we tijdens ons leven, wil dat niet zeggen dat we niet kunnen blijven groeien. OP VOLLE KRACHT vooruit en soms vol op de rem. Totdat de larven of de vlammen aan je beginnen te likken. Na bijna 15 jaar toeren met "De Meiden van LOS", gaat Femke Vernij in haar muzikale cabaretvoorstelling OP VOLLE KRACHT de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde.

Cabaret
zaterdag 5 februari 2022
cabaret festival
Groninger studenten cabaret
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
De finalisten worden ook dit jaar weer beoordeeld door een vakkundige jury. Na een intensief traject waarin de studenten begeleid en gecoacht worden door ervaren mensen uit het vak, gaan de drie talenten die in het najaar van 2021 de finale halen, een tour maken langs theaters in het hele land. Ben jij erbij om de finalisten van dit jubileumjaar te aanschouwen?

Cabaret
vrijdag 11 februari 2022
Melise Yazgili
De schandalige hoer
AFGELAST
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00

Muziek
vrijdag 11 februari 2022
De Corte en Consorten
Liedjes van Jules
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
Vanaf de jaren veertig tot begin jaren tachtig maakte Jules de Corte (1924 - 1996) bijna wekelijks liedjes voor KRO radioprogramma's. Felle liedjes over onderwerpen die nog steeds actueel zijn, maar ook liedjes vol humor. Zijn zoon Ernst had lang een moeilijke relatie met zijn vader tot Jules' muziek in zijn leven kwam. Nu, ruim 25 jaar na de dood van zijn vader, vertolkt Ernst de liedjes van zijn vader.
Hij doet dat samen met twee echte kenners en liefhebbers van het repertoire: Izak Boom (piano, accordeon, mandoline) en Pieter Althuis (bas). Als 'De Corte & Consorten' spelen zij bekende en minder bekende liedjes van Jules de Corte.

Cabaret
zaterdag 12 februari 2022
Wouter Monden
Geen Punt
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Vanaf nu is Wouter ontspannen. Hij maakt zich vanaf nu alleen nog maar druk om de echt belangrijke dingen in het leven. Zoals: wie haalt het in zijn hoofd om een haan te houden en waarom houdt zo'n beest zijn kop niet als iedereen wakker is?

Cabaret
zaterdag 19 februari 2022
Marcel Hartevelt
Geen Idee
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
Marcel is al 5 jaar vast onderdeel van het cabaretteam van Spijkers met Koppen. Hij speelde daarnaast onder andere in Danni Lowinski, Het A-Woord, Spangas, Soldaat van Oranje - de Musical en hij was kandidaat bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Stand-up
vrijdag 25 februari 2022
Jim Speelmans
Artistziek
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Artistziek is de voorstelling die Jim Speelmans al jaren wilde maken. Een van Nederlands beste comedians gaat het theater in met slechts een kruk, een headset-microfoon en een eerlijke voorstelling met een ongekend hoge grapdichtheid.

Muziek
zaterdag 26 februari 2022
Flip Noorman
Love It
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen is Flip Noorman terug met een eigen avondvullende show. Wederom bijgestaan door zijn bejubelde band De Noormannen pakt Flip het meest uitgebuite thema in de kunst aan: de liefde. In Love it schetst Noorman in eerste instantie een wereldbeeld van love for sale perfectie. Maar vervolgens brengt hij juist een onversneden hommage aan het onvolmaakte.
En laten we eerlijk zijn: u verdient het toch? Een voorstelling met een lach en een traan, een rilling van ontroering. Een diepe stem waarin u uw zorgen even kunt vergeten. Gitaren als warme baden. Een wervelend theatraal concert dat bovendien uw huid strakker, gladder en egaler maakt. Flip Noorman bood u nog nooit zoveel comfort en is dermatologisch getest en klinisch bewezen. U hoeft hem maar op te spuiten en mild-erotische fantasien zullen als honing over u heen druipen. Heb jij Love it al gezien? 'Nee, hoe was het?' 'Oh Love

September | Oktober | November | December | Januari | Februari | Maart | April | Mei | Juni