Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemvrijdag 22 oktober 2021
Hieronder ziet u het overzicht van de komende voorstellingen in theater 't Pand.
U kunt direct de voorstelling bestellen door het aantal gewenste kaarten in te voeren en op de bestelknop te klikken. Uw bestelling wordt dan op het bestelformulier toegevoegd.
Wij wensen u alvast heel veel kijk- en luisterplezier bij de voorstelling(en).


MuziekNog 1 kaart!
vrijdag 7 januari 2022
Tiny Little Bigband
Nieuwjaarsconcert
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
TLBB is de meest stijlvolle band van Nederland. Topmuzikanten en een gepassioneerde frontman bieden een ruige en zwoele nachtclubsfeer. Deze party-kings bepalen de sfeer en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare herinnering.

Cabaret
zaterdag 8 januari 2022
Johan Goossens
Kleine Pijntjes
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil hij ervoor zorgen dat u uw eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet.

Cabaret
vrijdag 14 januari 2022
Emiel van der Logt
Geen Spijt
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00
Het leven is toch te kort? Dus waarom spijt hebben van dingen die je nooit hebt gedurfd? Dat mooie meisje aanspreken? Je baan opzeggen? eerlijk zijn over je gevoelens? Fuck it, doe het gewoon.
Emiel verkocht zijn huis en ruilde dat in voor een zelfopgelegde quarantaine in een camper. Met zijn vrouw en 3 dochters ging hij tijdens Corona 8 maanden op reis door Europa en maakte daar deze voorstelling. Door zijn politieke incorrectheid, messcherpe observaties en hoge grapdichtheid belooft dit ook weer een avond te worden om niet te vergeten. je zult er vast geen spijt van krijgen.

Cabaret
zaterdag 15 januari 2022
Max van den Burg
Cultureel Erfgoed
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Een dynamische en muzikale one-man-show, boordevol vreemde types, imitaties, absurde verhalen en rake persiflages over verandering en aanpassings(on)vermogen, waarmee Max je wederom geen moment gaat vervelen.

Cabaret
vrijdag 21 januari 2022
Chris Grem
In Concert
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
Als pianist, gitarist of bassist heeft hij in diverse bands en theatergroepen gespeeld en mocht hij de grote podia van Nederland. Sinds 2013, is hij lid van een van de meest unieke muziektheatergroepen van Nederland: Het Groot Niet te Vermijden, waar hij met groot plezier mijn passie voor het zingen, acteren en het bespelen van verschillende instrumenten mag laten zien. Met Het Groot maakte hij tot nu toe 4 theaterprogramma's en speelde hij ruim 500 voorstellingen.

Cabaret
zaterdag 22 januari 2022
Sjaak Bral
de Meesterkraker
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
De allereerste knuffelcrimineel van Nederland was de Haagse meesterkraker Aage M.. Hij steelt met zijn charme en Haagse humor de harten van heel Nederland. Aage M. groeit op in een Jappenkamp met zijn moeder. Zij krijgt na de oorlog een hoge functie bij Defensie en sterft onder zeer verdachte omstandigheden. Dit blijkt het startsein voor zijn criminele loopbaan.
‘De man met de thermische lans’ smelt de dikste kluisdeuren. Nooit gebruikt hij geweld. Als hij wordt gepakt ontsnapt de meesterkraker binnen een maand uit de gevangenis in Leeuwarden. ‘Ik heb nu eenmaal die capaciteiten’, luidt zijn verklaring. De sympathieke kluizenkraker omgeeft zich met foute vrienden, belandt in de sexindustrie en raakt uiteindelijk aan lager wal. Sjaak Bral brengt samen met acteur Burt Rutteman een avond vol spanning, ontroering en humor over het bewogen leven van Aage Meinesz. Een reis terug naar de onschuldig

Cabaret
vrijdag 28 januari 2022
Amsterdams kleinkunst
Finalistentournee
Aantal:
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00  www
De getalenteerde AKF finalisten staan te trappelen om de Nederlandse podia te beklimmen en hun finaleprogramma te tonen vol humor, ontroering en verrassing! Maak tijdens deze tournee kennis met de nieuwste generatie kleinkunstenaars en cabaretiers.

Muziek
zaterdag 29 januari 2022
Celine Cairo
On tour
UITVERKOCHT
Aanvang: 20:30u | Toegang: € 11,00

September | Oktober | November | December | Januari | Februari | Maart | April | Mei | Juni