Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchem
vrijdag 20 mei 2022
Onze weetjes om te weten...
Reserveren
Wij bieden u de mogelijkheid om 24 uur per dag te reserveren via onze website.
U kunt direct voor meerdere voorstellingen reserveren. Uw bestelling komt op het bestelformulier te staan dat vanuit het Servicemenu te benaderen is. Hier kunt u ook wijzigingen maken. Lees de instructies bovenaan het bestelformulier hoe u moet handelen.

Betalen
Betalen van uw kaarten kunt u aan de kassa van ons theater op de desbetreffende dag van de voorstelling of betaal via iDEAL m.b.v. de link in uw bevestigings e-mail. U kunt ook pinnen bij de kassa.

Theaterbonnen
U kunt bij ons de meest gangbare theaterbonnen inleveren als betaalmiddel. Ook hebben wij een eigen "Pandbon" welke de waarde vertegenwoordigt van een voorstelling in Theater 't Pand. Leuk om cadeau te doen.

Zitplaatsen
Wij hebben 57 zitplaatsen op een schuin oplopende tribune. Een zitplaats kan niet via het reserveren bepaald worden. U kunt bij de kassa een zitplaats uitkiezen op volgorde van binnenkomst (naar gelang wat nog vrij is). Onze kassa is 45 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

Rolstoelen
We hebben helaas maar plaats voor 1 rolstoel. Als u met een rolstoel een voorstelling wilt bekijken, dient u telefonisch te reserveren. Dit kan tijdens kantooruren van 10.00u tot 15.00u via 0183-638 044. Wij hebben geen ringleiding.

Parkeren
Parkeren kunt u het voordeligst in parkeergarage Kweeklust. Hier kunt u vanaf 18:00u gratis parkeren (uitgezonderd op koopavonden). In het centrum dient u tot 22:00u te betalen voor een parkeerplaats (maximaal twee uur).

Try-out voorstellingen
In ons knusse theater treden voornamelijk artiesten op die met hun voorstelling nog in een try-out fase zitten. Deze voorstelling is nog in de maak en de artiest gebruikt het theater om zijn/haar voorstelling te vervolmaken. U bent getuige van de groei van de voorstelling.

Horeca
Voor iedere voorstelling, in de pauze en na afloop, is onze oergezellig foyer geopend voor het nuttigen van een drankje. Drankjes mogen niet mee de zaal in worden genomen tijdens de voorstelling. Dranken kunnen enkel contant worden afgerekend aan de bar.

Veiligheid
Theater 't Pand doet er alles aan om het u als bezoeker aangenaam te maken. Daar hoort ook uw veiligheid bij. Onze medewerkers hebben een BHV-certificaat voor als er toch ongelukken gebeuren. Ze zijn getraind om snel en accuraat te handelen om de situatie weer veilig te stellen. De brandweer stelt dat het beter is om te voorkomen en stelt de eis dat er geen jassen los de zaal in mee worden genomen. U dient dus uw jas vooraf in onze garderobe te hangen. Wij zijn waakzaam over uw en onze eigen goederen.