Theater 't Pand Gorinchem - maandag 5 december 2022
Voorstellingen december 2022
(U kunt via het menu een keuze maken voor een bepaald genre)
vrijdag 9 december 2022
Cabaret
Silvester Zwaneveld
Zwijgrecht

Silvester is er inmiddels achter dat 'Je bek houden' soms de allerbeste beste strategie is. Maar laat dat nou net het talent zijn dat deze cabaretier volledig mist. Dus de enige manier om dat duidelijk te maken is door zijn mond open te trekken. Vanuit zijn zeer persoonlijke verhalen komt Silvester altijd tot een voorstelling die nog dagenlang nagloeit. Hard, ontwapenend, gedreven, herkenbaar, bevlogen en oergrappig. Deze verhalenverteller komt naar je toe met zijn nieuwste show: Zwijgrecht.

Kies aantal:
27
zaterdag 10 december 2022
Cabaret
Musa
Schaakmat

Na een succesvolle Cameretten finalistentour, zet Musa nu de tanden in zijn eerste solovoorstelling: Schaakmat. Hij brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. Schaakmat is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuuroverstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft.

Nog 2 kaarten beschikbaar!
Kies aantal:
28
vrijdag 16 december 2022
Stand-up
Kim Schuddeboom
Ongeschreven

Kim Schuddeboom gaat haar eerste avondvullende stand-up show maken. De inhoud is ongefilterd en voor sommige mensen absoluut niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. En dat gunt ze iedereen; waarom zou je proberen anderen te begrijpen als je zelf werkelijk geen idee hebt? Kim (Alkmaar, 1985) heeft een bliksemcarrière. Ze speelt pas een paar jaar maar vond razendsnel haar plek bij het prestigieuze collectief Comedytrain.

Kies aantal:
29
zaterdag 17 december 2022
Muziektheater
Anouk Dorfmann
Mesdames et messieurs

Samen met Martijn Bos won Anouk Dorfmann, op vijftienjarige leeftijd, het concours de la chanson. Studies, huwelijken en grootse gebeurtenissen verder, hebben de twee elkaar teruggevonden. Ze spelen een prikkelende en soms wat onvoorspelbare voorstelling over mannen en vrouwen, dames en heren: "Mesdames et messieurs". Dronkenmanspraat en liefdesverklaringen, noodkreten en odes, ontvangst en afscheid en dat allemaal op muziek. Anouk zingt en Martijn is haar eenkoppige band. Hij speelt meerdere instrumenten en soms speelt hij ze tegelijk.

Kies aantal:
30