Theater 't Pand Gorinchem - zondag 7 augustus 2022
Voorstellingen september 2022
(U kunt via het menu een keuze maken voor een bepaald genre)
zaterdag 3 september 2022
Cabaret
Dolf Jansen
Flitsbezorgd

Dolf Jansen gaat het weer eens helemaal anders doen, in zijn 34e oudejaarsvoorstelling Flitsbezorgd. In 100 minuten (!) maakt hij een soort chocola van een jaar dat begon tussen lockdown en VRIJHEID, en via oorlog in Europa en ander grensoverschrijdend gedrag uitkwam bij een slutty summer 2.0, en natuurlijk een volgend groot sportevenement op een plek waar je dwangarbeiders nog niet naartoe zou sturen. Oudjaar 2022 brengt naast hoop, comedy, poëzie en improvisatie ook een pleidooi voor vrede en menselijkheid op plekken waar agressie en angst lang genoeg aan het woord zijn geweest.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
Kies aantal:
1
vrijdag 9 september 2022
Cabaret
Kees van Amstel
Vluchtweg altijd vrijhouden

Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor z'n plezier. Kees houdt z'n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z'n hoofd, in het onderwijs, maar eigenlijk is nu de hele wereld aan de beurt. En wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken. Een sterke verhalenverteller met gouden grappen, dus, zoals gewoonlijk, ga je ook hier weer lachend de zaal uit. In zijn vierde solovoorstelling ga je weer iets meemaken. En lachen. Veel lachen.

Nog 1 kaart beschikbaar!
Kies aantal:
2
zaterdag 10 september 2022
Cabaret
Annick Boer
Deze is nog beter!

Annick Boer is bij het grote publiek bekend van haar vele typetjes in Kopspijkers, Kanniewaarzijn en de TV-Kantine. Volgens de Volkskrant smaakte haar eerste cabaret-voorstelling naar meer en dat vond Annick zelf ook. Deze tweede voorstelling is geheel van eigen hand met wederom live muziek van Jean Louis van Dam! Over haar vorige voorstelling, Dat is goed gelukt, werd gezegd 'Annick kan van een alledaags verhaal magisch theater maken'. Dat gaat ze ook nu weer doen. Komische conferences vol zelfspot en prachtige liedjes zullen garant staan voor een heerlijke avond cabaret. Haar eerste voorstelling was goed gelukt, maar deze wordt nog beter!

Kies aantal:
3
vrijdag 16 september 2022
Kleinkunst
Henny Huisman
Het Achterste Van Mijn Tong

De legendarische Henny Huisman komt naar je toe in het theater. In deze ongedwongen en vrolijke personality-show vertelt Henny over zijn leven, zijn carrière en talloze collega's. Een avond vol vrolijke anekdotes, grappige verhalen en hilarische herinneringen. Voor en met het publiek. Met aandacht voor Snuitje, het verhaal achter zijn drumfurore bij Lucifer, het winkeltje, de soundmixshow, de miniplaybackshow. Een avond vol verhalen die veel te lang op de plank zijn blijven liggen. En je mag natuurlijk ook vragen stellen aan Henny. Nog nooit was dit icoon zo dichtbij, nog nooit was hij zo'n open boek.

Kies aantal:
4
zaterdag 17 september 2022
Cabaret
Jasper van der Veen
Niet gehinderd door enige kennis

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Kies aantal:
5
vrijdag 23 september 2022
Cabaret
Rob Scheepers
Bekant

Rob Scheepers is terug! In zijn nieuwe voorstelling 'Bekant' haalt Rob bewust alle glans af van dat wat het mooier maakt dan het in werkelijkheid is. Kanten gordijntjes voor het raam? Meteen een stuk gezelliger. Een potsierlijke kanten kraag om de nek? De status druipt er direct van af. Maar is dat terecht? Verhult kant niet de onderliggende lelijkheid? Is kant niet het welbekende laagje chroom op een pakketje schroot? In 'Bekant' rekent Rob genadeloos af met een praalwereld vol influencers. Waarom willen we alles toch maar steeds mooier maken dan het is? Is het niet veel interessanter om de werkelijkheid te zien?

Kies aantal:
6
zaterdag 24 september 2022
Muzikaal Cabaret
De Aimabele Schoften
Wijncabaret

De Aimabele Schoften zijn liefhebbers van het leven en daar hoort regelmatig een goed glas wijn bij. Dat zij over dit goddelijke vocht een muzikaal cabaret hebben gemaakt is dus niet zo verwonderlijk. Izak, Ferdinand en Marcel bekijken de wijn van meerdere kanten. Een ode wordt zo maar afgewisseld met een afkraker. Er komt een oom voorbij die op feestjes interessant doet over wijn. Wat moet je zeggen als je een glas aangeboden krijgt? Wanneer sta je voor lul? Er blijken ook een aantal lijntjes te lopen tussen wijn en vrouwen. Spannend! Wat weten we eigenlijk over wijn? En wat valt er nog te leren?

Kies aantal:
7
vrijdag 30 september 2022
Cabaret
Pieter Verelst
Ten Aarzel

De Vlaamse krant De Standaard beschrijft de stijl van Pieter Verelst als 'Briljant absurdisme' en ziet hem als de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd. Net als in zijn vorige voorstellingen ‘Mijn broer & ik’ en ‘Amai’, viert ook in Ten Aarzel het absurdisme hoogtij. Of zoals hij zelf zegt: De meeste dromen worden niet zo vaak werkelijkheid. Maar dan heb je hem nog niet zien schuimbekken. In dat schuim steek ik een glimmende bit en dan stijger ik op. Zonder stijgbeugels! En Bruno voelt meteen "Hey, dit is mijn baasje. Deze meester mag mij wel berijden." Wat een droom...

Kies aantal:
8