Voorstellingen september 2023
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
vrijdag 29 september 2023
Cabaret
Thijs van de Meeberg
Met de beste bedoelingen

Met de beste bedoelingen gaat Thijs er met een gestrekt been keihard in, op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede? In blinde paniek en met een slecht voorgevoel, maar met een nog dieper verlangen naar een samen gaat Thijs aan de slag! Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel. Woede is het enige wat we nog gemeen hebben. Thijs nodigt je uit om samen met hem die woede iets meer te koesteren. Uiteraard met de beste bedoelingen. Met de beste bedoelingen is de vierde solovoorstelling van Thijs van de Meeberg. Hij wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
5
zaterdag 30 september 2023
Muziektheater
Marée & Hoogeboom
BREL ENZO

Bas Marée en Johan Hoogeboom brengen een groots liedjesprogramma rond het werk van Jacques Brel, Ramses Shaffy en Bram Vermeulen, en ook eigen werk ontbreekt niet. Virtuoos klaterende teksten en bombastische composities afgewisseld met een dosis venijnige gevoeligheid zullen je op het puntje van je stoel doen belanden. Jacques Brel is de grote inspirator voor menig kleinkunstenaar. Zijn werk dient als basis voor grootheden als Bram Vermeulen, Rod McKuen, Maarten van Roozendaal, Stromae, Ramses Shaffy, Acda en de Munnik, Bas Marée en Johan Hoogeboom Wie? Bas Marée en Johan Hoogeboom!

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
6